2777
2789

یکی از دوستام عادت داره خیلی افراطی محبت می‌کنه و به هر بهانه‌ای سوغاتی و کادو میده و من اصلا حس خوبی نمیگیرم ازش

علتش اینه که عادت داره منت می‌ذاره البته با من هنوز به مشکلی برنخورده اما چون زودرنج و حساسه میدونم یه روزی هم نوبت منت گذاشتنش سر من میرسه 

تمام دوستاش سر همین ولش کردن چون از یه طرف خییییلی کادو و سوغاتی بهشون میداد اما سر هر مسئله کوچیکی با ادبیات زننده آب منت سرشون میذاشت 

حالا با من همکلاسی شده نمیتونم ازش فاصله بگیرم

امروزم میبینمش سر کلاس، می‌خوام محترمانه بهش بگم واسه من چیزی نیار اما نمی‌دونم چی بگم...

چطوری ازش چیزی قبول نکنم؟ چه بهونه ای بیارم ؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سعی کن اگر امکانش هست جوابشو بدی.تا زیر  بلیطش نباشی.

اگر نمیتونی فاصله بگیری ازش.

یا به هر بهانه که شده  توی مهمونیاش شرکت نکنید بلکه کادو هم نگیرین ازش. دوبار ک تکرار بکنی متوجه میشود

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
اینجوری که میشه قهر و دلخوری

طرف تیز باشه که حتما هم هست و حساس که گفتن .بله دلخور میشه.

اما اگر قراره فردا کوچیک نشی  پیش همه 

چاره چیه...

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

منم این مدل دوست داشتم چند باری بهش گفتم من شرایط جبران کردن ندارم و چون سخت سلیقه ام و جیزی که دیگران می‌خرن و نمی‌پسندم ممنون میشم واسم نخری بعد ناراحت شد ولی تو فرصت های بعدی متوجه شد که من واقعا دوسش دارم فقط سختمه ازش کادو قبول کنم ولی در کل من ازش دوری کردم شما هم تا میتونی از این جور افراد دوری کن چون خیلی خطرناک میشن کفر آدمو در میارن🙃🙃🙃

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 
ممنون خدا خیرت بده 

🌹🌹🌹

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

عزیزم، چندتا راه به ذهن آدم میرسه طبیعتا، یه روز بهش بگو من یه اخلاق بدی دارم که سلیقمو حتی مامانم سردرنمیاره چجوریه، بگو نه که خیلی خوب باشه سلیقم، خاصه، بخاطر همین کسی معمولا برام کادو نمیگیره. حالا اگه یه وقتی برات سوغاتی خوردنی آورد بگو من اصلا راضی به زحمتت نیستم و نمیتونم جبران کنم، سختمه و از این حرفها، اگه مجبور شدی بگیری، خوب شماهم یه موقع براش چیزی ببر که فقط اون دهنده نباشه. بعضی آدمها بخاطر عدم دریافت جواب محبت منت میذارن یعنی اگه ازش تشکرکنی حسابی شاید روش نشه بعدا منت بذاره، اگه برعکس زیادی پررو هست دلیلی نداره با کمرویی تحملش کنی🌸