2777
2789
عنوان

مادرشوهرت بگه چادر بپوش چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 51 پست
مادر شوهر منم میگه چون رونات تپله شلوار قد ۸۵ نپوش بقیه تحریک میشن منم بهش میگم الان خیلی راحت همه م ...

چی بگم. دوروز پیش توی یک جای تفریحی یه خانمه با موهای بلوندتا باسن، کراتین.بدون روسری.. صورت عملی و ارایش کامل با لباس ناجور جذب دیدیم.خودم محو تماشاش شده بودم🤭چه برسه به مردها الان همه میگین خب به خودش مربوطه.به توچه... ولی من اون لحظه به این فکرمیکردم الان این همه زن وشوهر اینجان.چندتا مرد دارن این خانم رو بازن خودشون مقایسه میکنن. همه که نمیتونن برن  عمل وکراتین کنن. چهره عادی با عیب وایراداتی دارن بالاخره.فوقش یه ارایش کنن 

پارسا پسرمامان😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم. دوروز پیش توی یک جای تفریحی یه خانمه با موهای بلوندتا باسن، کراتین.بدون روسری.. صورت عملی و ...

خب اینطوری باشه پس پولدارها هم نباید ماشین خوب بخرن چون بقیه دلشون می خواد یا من نباید برم فلان وسیله بخرم چون بقیه می خوان خوشگل بودن ذاتیه بالاخره. مردا اگه مقایسه هم می کنن بالاخره ممکنه با یه زن چادری هم مقایسه کنن قدرت تخیل زیاده ممکنه خیلی ها داشته باشن ولی چرا من چون تپلم نباید بتونم با شلوار لگ جذب یا قد ۸۵ برم بیرون یا شومیزم باید بلند باشه نمی تونم تا بالای باسن بپوشم چرا؟

.ایشون خودش میگه مانتو مشکی وبلند میپوشم که پوشیده باشم. ماهم  هدفمون راهنمایی کردنه. کاش یاد ب ...

کاش یاد هم بگیریم که افکارمون جنسیتی نباشه و اینکه جوری حرف نزنیم که به بقیه خانم ها توهینی هم بشه دوست عزیز

خب اینطوری باشه پس پولدارها هم نباید ماشین خوب بخرن چون بقیه دلشون می خواد یا من نباید برم فلان وسیل ...

نه. منظورم اینه مردها اینجور وقتها تخیلات ذهنیشون فعال میشه،پاهای تپل رو با پای لاغرزن خودشون مقایسه میکنن یا موهای زیبای این زن رو باموهای ساده زن خودشون. ران این زن با زن خودشون..وتا ناکجا اباد فکرشون‌میره. وباعث سرد شدن زندگیشون میشه حتی ممکنه هنگام رابطه با همسر به اون زن  دیگه فکرکنن.مردها تنوع طلبن،اگه بهتر ببینن همونو میخوان.کاری به ایران وخارج هم نداره. هموناهم باتوجه به پوشش خودشون اگه یک زن با پوشش نامتعارف ببینن ناخوداگاه مردها نگاهشون به سمتش میره.ذات مردهمینه😒😒😒

پارسا پسرمامان😍