2777
2789
عنوان

مادرشوهرت بگه چادر بپوش چیکار میکنی

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 51 پست

شوهر کم بود حالا مادرشوهرم جدیدا اضافه شده تعیین تکلیف برای پوشش عروس کنن.نپوش.هر وقتم چیزی گف بی اعتنا رد شو 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من میگه رو موتور چادر نپوش باد که میزنه از پشت میچسبه بهت خیلی زشته.خودمم دقت کردم دیدم راست میگه. مانتویی رو موتور خیلی بهتره‌. چادری حتی پیاده هم باشی باز باد بزنه باز بیشتر جلب توجه میکنه. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه

من تا عقد کردم شوهرم گفت چادر بزار کنار .

تک از حالا ب حرفش شدی مادرشوهرت دیگ حق دخالت های بعدی ب خودش میده .وقتی شوهرت راظی گوربابی ناراظی 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
مثلا فکر کن مثل چتر نجات اون بالا تو آسمونی😂😂😂نه خدایی چرا این فکر به ذهنش رسیده....

🤣🤣🤣جوکه واقعا

من بابای خودم نمیزاره رو موتور چادر بپوشم

همین با مانتو هم کلی نگران میشن میگن درست بشین تند نرید فلان

من خودم دیدمشون متوجه هستم چجورن بخاطر همین خودم اکثرا رو موتور مشکی و بلند میپوشم که جذب نباشه

اره.خوبه. موقع نشستن مانتو رو یکم  جمع کن بالا. هم گیر نمیکنه هم پشتش آزادتره

پارسا پسرمامان😍
شوهر من میگه رو موتور چادر نپوش باد که میزنه از پشت میچسبه بهت خیلی زشته.خودمم دقت کردم دیدم راست می ...

خدایی ی مانتو دارم تا مچ پاهام قدمم ریزه میزه 

از نظر خودم کاملا اوکیه حالا نمیدونم چرا چادر بهتره بنظرش

هیچ جور ضایعی نمیشه این افکار جنسیتی رو لطفا بذارید کنار

.ایشون خودش میگه مانتو مشکی وبلند میپوشم که پوشیده باشم. ماهم  هدفمون راهنمایی کردنه. کاش یاد بگیریم  توی تاپیکهای اینچنینی  هدف کمک به استارتر باشه نه ترویج عقایدمون.

پارسا پسرمامان😍
بله. ادمی هرکاری میتونه بکنه.... ولی ایشون خودشون مقید هستن که اندامشون پوشیده باشه.

مادر شوهر منم میگه چون رونات تپله شلوار قد ۸۵ نپوش بقیه تحریک میشن منم بهش میگم الان خیلی راحت همه می تونن به همه چی دسترسی پیدا کنن

خدایی ی مانتو دارم تا مچ پاهام قدمم ریزه میزه  از نظر خودم کاملا اوکیه حالا نمیدونم چرا چادر ب ...

اول نظر خدا مهمه بعد همسرتون و خودتون.به بقیه ربطی نداره. خدا گفته حجاب نگفته چادر. با چادر فقط اعصاب آدم بهم میریزه رو موتور. واسه خودت زندگی کن

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه