سلام دوستان من ۲۵ سالمه و یک دختر ۴ ساله دارم ودو هفته است پسرم رو زایمان کردم شوهرم مرد خوبیه فکرش فوق العاده درگیر کارشه جوریه که من فک میکنم اصلا من رو نمیبینه من بارداری خیلی سختی داشتم استراحت مطلق و ... بعدش زایمان طبیعی و یک هفته تو بیمارستان بودم بخاطر پسرم الان که اومدم خونه فوقالعاده نیاز به محبت همسرم دارم طوریکه شبها خواب میبینم بغلم کرده یا وقتی میبینم دو نفر همو بغل کردن دلم یک جوری میشه ولی شوهرم دریغ از یک بوس خیلی بی احساسه من میرمسمتش مثل ماست میمونه ولی من خیلی بهش نیاز دارم اما افسوس که نمیفهمه و فک میکنه فقط پول و کار کردن کفایت میکنه 😭😭😭😭😭😭😭
باهاش حرف بزن نیازهاتو شفاف و واضح بگو یااگه میتونی یه مشاوره برو یاتلفنی انجام بده بعدبگوهمسرتم صحبت کنه من دراین رابطه تجربه داشتم ب این شکل نتیجه داد براش نوبت گرفتم گفتم لازمه صحبت کنی مشاور حالیش کرد وجواب هم داد خداروشکر
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
شوهرمن انقد خونه نبود هرجوری بود نوبت واسه شب ازمشاور گرفتم که بتونه حرف بزنه تابهش نگی هیچ نتیجه ای نمیگیری چرااسترس بکشی وخدای ناکرده افسردگی بگیری الان بهش نیاز داری تلاشتوبکن