2777
2789
عنوان

خانمها بیاید

50 بازدید | 3 پست

سلام دوستان من ۲۵ سالمه و یک دختر ۴ ساله دارم ودو هفته است پسرم رو زایمان کردم شوهرم مرد خوبیه فکرش فوق العاده درگیر کارشه جوریه که من فک میکنم اصلا من رو نمیبینه من بارداری خیلی سختی داشتم استراحت مطلق و ... بعدش زایمان طبیعی و یک هفته تو بیمارستان بودم بخاطر پسرم الان که اومدم خونه فوقالعاده نیاز به محبت همسرم دارم طوریکه شبها خواب میبینم بغلم کرده یا وقتی میبینم دو نفر همو بغل کردن دلم یک جوری میشه ولی شوهرم دریغ از یک بوس خیلی بی احساسه من میرم‌سمتش مثل ماست میمونه ولی من خیلی بهش نیاز دارم اما افسوس که نمیفهمه و فک میکنه فقط پول و کار کردن کفایت میکنه 😭😭😭😭😭😭😭

باهاش حرف بزن نیازهاتو شفاف و واضح بگو یااگه میتونی یه مشاوره برو یاتلفنی انجام بده  بعدبگوهمسرتم صحبت کنه من دراین رابطه تجربه داشتم ب این شکل نتیجه داد براش نوبت گرفتم گفتم لازمه صحبت کنی مشاور حالیش کرد وجواب هم داد خداروشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرمن انقد خونه نبود هرجوری بود نوبت واسه شب ازمشاور گرفتم که بتونه حرف بزنه تابهش نگی هیچ نتیجه ای نمیگیری چرااسترس بکشی وخدای ناکرده افسردگی بگیری الان بهش نیاز داری تلاشتوبکن