2777
2789

من چند روزه مریض شدم گلودرد و بی حالی و آبریزش بینی و... شوهرم هی میگفت تو هیچیت نیست از قیافت من میفهمم جاییم که نرفتی مریض شی. حالا از دیروز خودشم مریض شده بود بماند که غر میزد از تو گرفتم حالا دیروز رفته خونه ننش حالا زنگ زده مامانم بیحاله از داروهات ببر براش

شوهر منم اینجوریه با این تفاوت که جدای از اینکه بمن میگه هیچیت نیس،  پا میشه مادرشو میبره دکتر ...

اره دقیقا همینطوریه اینم. به خدا باردار بودم ننشم شکر خدا هرروز کرونا می‌گرفت به این میگفت منو ببر دکتر دو تا پسر دیگش دسته بیل بودن چند بار برا من کرونا آورد خیر ندیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره دقیقا همینطوریه اینم. به خدا باردار بودم ننشم شکر خدا هرروز کرونا می‌گرفت به این میگفت منو ببر د ...

ببین من خودمم عروسم دل خوشی هم از مادرشوهرندارم ولی بخدا این خوب نیس هی بگین ننش ننش نمیدونم بچه داری یانه من یه پسردارم بخدا نمیدونم تابهترین هاروبراش تهیه کنم دارم تلاش می‌کنم بهترین چیزهاروداشته باشه دیشب ازصبح هیچ نخورده بودم ازگشنگی بی‌حال بودم همسرم رف دوپرس غذاخرید خوردیم ولی پسرم خواب بود انگارزهرمان خوردم گفتم کاش بیداربود اون می‌خورد هرچی بخندن نمیگم خلاصه دلیل زندگیمی ولی اینم بزرگ میشه زن میگیره یعنی زنش اینجورمیگ خب شوهر تورم مادرشوهرت این جوری بزرگش کرده آدم جونش ب جون بچش بنده گناهه اینجورنگو

ببین من خودمم عروسم دل خوشی هم از مادرشوهرندارم ولی بخدا این خوب نیس هی بگین ننش ننش نمیدونم بچه دار ...

فامیلیم عزیزم میشناسمش اصلا شبیه مادرایی نیست که تا حالا دیدی فقط به فکر خودش بوده همیشه تا همین الان. من اصلا کاری ندارم به فکرش باشه ولی نباید منم بی اهمیت باشم براش از پسر خودمم همین انتظارو دارم بعد ازدواج اولویت زنش باشه