2777
2789
عنوان

دوس پسرم چشه؟

642 بازدید | 31 پست

۶ ماهه ک باهمیم هم دانشکده ایم 

تو این ۶ ماه فقط ۴ بار رفتیم بیرون 

تو دانشکده از دور حواسش ب تک تک ریز جزئیات من هست اما خیلی کم سمتم میاد میگه میترسه کسی تو دانشکده حزف بزنه پشتمون

بریم بیرون ازم چشم برنمیداره تا ۳ الی ۴ ساعت ولی خب میگم ۴ بار بیشتر نرفتیم بیرون 

هفته ای ی بار بیشتر مکالمه تلفنی نداریم روزی یا دو روزی پیام میده سلام خوبی چ خبر همین حسرته مکالمه و پیام مونده رو دلم چندین باز دعواش کردم اما میگه هستم اما بی حوصله ام 

ی وقتایی هم میگه افسردگی دارم چون یکی از عزیزانشو مدتیه از دست داده 

چندین بار از هم جدا شدیم و بهم برگشتیم یعنی مثلن میگیم اوکی کاتیم اما یهو تو دانشکده همو میبینیم در کمال ناراحتی میزنیم زیر خنده و برمیگردیم بهم

وقتی کمتر محلش بدم بیشتر جذبم میشه وقتی بهش رو بدم دور میشه

دلم براش خیلییییی تنگ میشه و خسته شدم از غر زدن و دعواش ک چرا اینطوری هستی

چیکار کنم؟ چرا اینطوریه؟اصن دوسم داره یا نداره؟گیجم

سلام🧚‍♀اینجا قراره تا ۴ ماه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این دیگه چ رابطه ایه

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

وا! زن داره 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊