2777
2789
عنوان

😶😶😶و منی که هنوز بیدارم...شما چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 29 پست
ای جانم. خدا حفظشون کنه. منم سه ماهه دیگه به درد تو دچار میشم‌ الانم بیدارم چون دارو پسر بزرگم رو ...

مرسی عزیزم

انشالله به سلامتی 💙

بهش دمنوش بده و سوپ و آبمیوه طبیعی 

💓الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد 💓

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

(: ذوقش برا زنبور و

🐆😣💔

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

اوخی زنده باشن.چندسالته من خاستم نماز بخونم یهو لامپ آشپز خونه ترکید پریدم بغل شوهرم خاب بود چنگش ز ...

مرسی عزیزم ♥️

نزدیکای ۳۰

پدی لاکت میدادم  دیشب دایمتیکون دادم ولی انگار نه انگار

عزیزم❤️❤️ 17 روزه خیلی کوچولوعه باید یکم تحمل کنی تا خوابش اوکی شه.. خدا بهت صبر و تحمل و قوت بده 🤗🌱

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم❤️❤️ 17 روزه خیلی کوچولوعه باید یکم تحمل کنی تا خوابش اوکی شه.. خدا بهت صبر و تحمل و قوت بده 🤗 ...

مرسی مهربون 💖

سرما خوردم کل دیشبو درست نتونستم بخوابم الانم حالم بده😥😭

بخور بده مایعات زیاد بخور دمنوش و سوپ 

ایشالله خوب میشی

چقدر سرما خوردگی زیاد شده گویااااا ویروس جدیده از دیشب پسرم استخون درد و لرز داره خدا بخیر بگذرونه م ...

وای خدا رحم کنه

واقعاااا تو این گرونی و هاگیر واگیر خونه تکونی امروزم ناهار مهمون دارم مریضی پسرم هم شده قوز بالا قو ...

وای چه بد

انشالله زودی خوب میشه عزیزم 

دارم صبحانه همسرم آماده میکنم ک بخوره بره سرکار 

منم بخوابم تا ۱۰ _ ۱۱

ظهر شوهرم ۳ میاد دیگه ۱۲ ناهار میزارم

((نام کاربری واسه اکسم بوده و الان ازدواج کردم )) همه زندگیم به فدات❤️ s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊