2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

قطعا یه روزی دلت واسه همچین روزایی تنگ میشه پسرمنم اینطوری بود کولیک هم داشت  الان6سالشه

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

عزیزم خدا نگه دارش باشه این روزا هم میگذره اگر تونستی دورو برت یکجوری بالش بچین که راحت بهش شیر بدی گاهی وقتا من نشسته شیر می دادم خوابم می‌برد با گردن آویزون ولی الان فکر میکنم خیلی روزای خوبی بود

اسمم کامل سیو نشده نوشتم( صلوات بفرستین برای خودتون)   ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
اگ بدم عادت میکنه شیر خودمو نمیخاد

این فکر غلطه🤦‍♀️

منم همین فکرو میکردم دخترم دوماه گریه میکرد شبا تا اینکه گرفتم و کمکی میدم بهش کلا نمیدم خودمم راحت شدم

البته بزاری تا ۱۵ روز شیر خودت. بخوره بهتره

کمکی نداری روز بچه رو نگه دارن که بخوابی

مامانمه ک روزا داعم از ۸صب تا۱۲شب یسره سر پاس و کار میکنه دلم نمیاد شبام بیدار باشه،شوهرمم مریضه نمیتونه نزدیک بچه بیاد