2777
2789

آقا موضوع راجب شوهرمه این همسرم یه دوستی داره هفت هشت سالی هست باهاش رفیق بود هر کمکی میخواست شوهرم براش انجام میداد . پولی هر چی یه روز برگشت گفت باهام میای خواستگاری یه شهر دیگه که پنج ساعت فاصله داره رفت با برگشت یه ۱۰ ساعتی میشه همسرم اول گفت باشه بعد پشیمون شد گفت جاده برفیه خطر ناکه اینا بعد گفت بهش بگم گفتم آره بگو وقتی راضی نیستی چرا بری بعد گفت بهش من نمیام حالا با اتوبوس برین جالب اینجاس داداشش و داماد شونم ماشین دارن اما گفت مال هر دو خراب شده . گفت حالا که خودت نمیای ماشینتون بده شوهرمم کاشینشو خیلی دوس داره گفت اگه اتفاقی بیافته چی هزار تا فکر خیال گفت نه نمیدم الکی یه بهونه جور کرد واسه اونم الان این پسره بی عقل اومده  استوری می‌زاره همش از اون استوری های متلک دار الان از همه جا بلاکش کرده مثل بچه ها بیاین بگین حق با کیه ما با بدبختی این ماشین خریدیم لاستیک هاشم باید تعویض بشن که هنوز انجام ندادیم بخاطر لاستیک ها هم بود راستش الان من گفتم مردم چه توقع هوایی دارن خوب با اتوبوس میرفتن .....

نظر بدین حتمااااااا شوهرم یکم تو خودشه 

با حیوانات مهربان باشیم ⚖️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی اینجور آدما نباید زن بگیرن بقران دوست همسرتون نباید زن بگیره باید بره مهدکودک آموزش ببینه

دقیقا رفتارش بچه گانست خیلیییییی

🤣🤣🤣ببین تو هر چیزی ی حکمتی هست  شوهرت و ازین آدم دور کن  خاک برسرش حالم بهم میخوره از ...

دقیقا مرسی عزیزم بابت راهنمایی درستت حتما دورش میکنم از این موجود 😂🤭