2821
2789
عنوان

عیدیم

134 بازدید | 10 پست

بابام میخواد عیدی بیاره واسم میگه چی میخوای بیارم منم کلی اصرار کردم ک چیزی نمی‌خوام ولی گفت اگه نذاری ناراحت میشم

چی بگم بیارن حدود یک و نیم تا دو تومن پولش باشه

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عیدی ک باید پول باشه😍😍😍

نمیدونم گفت اگه میخوای پولشو بدم یا نه چیزی ک لازم داریو بگو بخرم منم نمیدونم چی بگم آخه طلا هم نمیدن

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

میگم از کجا برات عیدی بیاره

ما رسم داریم هر سال پدر و مادر دختر بهش عیدی میدن عید اولم دستبند خریده بودن این عید دومم هست خونشون دو تا کوچه بعد از ماست از شهر دیگه نمیان

عزیزم سکه پارسیان خوبه اندازه همون پول

ممنون ⁦❤️⁩

2824
2823
2791
2779
2792