2821
2789
عنوان

عیدیم

134 بازدید | 10 پست

بابام میخواد عیدی بیاره واسم میگه چی میخوای بیارم منم کلی اصرار کردم ک چیزی نمی‌خوام ولی گفت اگه نذاری ناراحت میشم

چی بگم بیارن حدود یک و نیم تا دو تومن پولش باشه

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عیدی ک باید پول باشه😍😍😍

نمیدونم گفت اگه میخوای پولشو بدم یا نه چیزی ک لازم داریو بگو بخرم منم نمیدونم چی بگم آخه طلا هم نمیدن

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

میگم از کجا برات عیدی بیاره

ما رسم داریم هر سال پدر و مادر دختر بهش عیدی میدن عید اولم دستبند خریده بودن این عید دومم هست خونشون دو تا کوچه بعد از ماست از شهر دیگه نمیان

عزیزم سکه پارسیان خوبه اندازه همون پول

ممنون ⁦❤️⁩

2824
2823
2791
2779
2792