2777
2789
عنوان

اعصابم خرابه بیاید بگم شوهرم چی میگ🤦😡

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 53 پست

بچه ها... یه چی کلی میگم..

در کل نگاه به این چیزا بده.... مردا هر چی خوب باشن، مرد هستن با زن ها تفاوت دارن... اینو باید پذیرفت، روشون تاثیر میذاره... عادی هم بشه تبعات داره... خدای نکرده زنای زهنی، دیگه.... اینکه آستانه تحریکش می ره بالا، بعد زنش نمی تونه خواسته ش رو اجابت کنه، و بعد مشکلات جدید زناشویی..‌‌. خیانت... هزار مشکل دیگه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا .....حالا حجاب هیچی ولی یه سری از زنا و دخترا به چشم خودم دیدم کرم میریزن و ادا درمیارن حتی تو ...

آره حرف شما کاملا درست 

مرد رو میبینی رفته یه لقمه نون بیاره زنه یا دختره ازش خوشش میاد و کرم می‌ریزه و زندگی یه بدبخت دیگه رو خراب می‌کنه 

ولی حجاب هم خیلی مهم نباید نادید بگیریم که العان همه آدما جبهه میگیرن ولی خب حقیقت رو نمیشه پنهان کرد و نادیده گرفت واقعا مردا مریض هستن و چشم شون هر طرفی می‌ره و بعضی خانوما خودشونو مثل اتاق خواب شون درست میکنند و میان تو خیابون بعد توقع داریم مردها همه یوسف پیامبر باشن و سرشونو بندازم پایین و برن و بیان 

خخخخخخخ 

واقعا خنده دار دیگه 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

یه مشکل دیگه هم اینه آدم هر چی خوشگل و خوش هیکل باشه، پیر میشه، زایمان می کنهو...... بعد اونوقت چشم مرد پرتوقع میشه با دیدن اینا.... چقد حق پایمال میشه.‌ 

مثل اینه طرف بگه دلم می خواد توی اتوبان ۲۰۰ تابرم... تو ۷۰ برو... حالا بهش بگو کار تو خطر ایجاد می کنه... مگه تو کتش میره...😑

من ناراحت میشم ولی اگه بخواد ببینه🤕

زیاد سخت نگیر مردا که عین خیالشون نمیاد فقط تو اذیت میشی

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊