2777
2789
عنوان

اعصابم خرابه بیاید بگم شوهرم چی میگ🤦😡

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 53 پست
اخع این از اوناس دیدی عملین باسن بزرگ و سینع بزرگه بعد کامل انگار لختن🤦

اها این خاله ماله هارو میگی منم از اونا خیلی بدم میاد

من گفتم شاید کلیپای اموزش رقص و دابسمش و طنز و اینارو میگی 

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون دیگ سر اینکه فک کنه حساسم قهر کردم

کارخوبی کرد ،به هیچ وجه کوتاه نیا تابفهمه چقدر حساسی،اتفاقا مردا خیلی خوششون میاد زنشون حساس باشه رواین چیزا،برامنکه اینجوریه اصلا کیف میکنه بهش گیرمیدم

ساده ست سیاست نداره....میتونست بگه اصلا نگاه نمیکنم

گف نگاه نمیکنم ولی اگرم بکنم چیزی نمیشع عادی میشه برام 

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 
اها این خاله ماله هارو میگی من گفتم شاید کلیپای اموزش رقص و دابسمش و طنز و اینارو میگی 

ن بابا اونارو کار ندارم..خاله ماله ها😂😂

ببخشید پرسیدم.‌آخه گفتم شاید مجردی که حساسیت نداری

خواهش میکنم عزیزم منم اولش خیلی حرص میخوردم سر اینجور چیزا و کلی چیزای دیگه الان دیگه اصلا توجه نمیکنم و برام مهم نیست

بیایید دنیا را بسازیم/ نه با دنیا بسازیم🍂🎭                          من یه مادرم🤱یه مادر که گاهی خسته میشه، گاهی گریه میکنه، گاهی غم داره، گاهی دوستداره تنها باشه// اما میدونم هیچکدوم از اینا نشونه ی مادر بد بودن نیستن//من یه مادرم که با تمام عشقی که به بچهام دارم گاهی خسته میشم و نیاز به استراحت دارم😊
واقعا حالم ازشون بهم میخوره خیلی گستاخ و عوضی شدن

خیلی پرو هستن 

جامعه هم خراب شده هر کسی هر جور میخواد از خودش فیلم میزاره کلا چشم و گوش مردا رو پر کردن 

خدا هم یه چیزی میدونه که برای زنا حجاب تن و برا مزدا حجاب چشم گذاشته که البته العان همه این حرفا چیپ و بی معنی شده ولی اصل زندگی همینه و زندگی ها رو داره خراب می‌کنه 

خدایا می‌دونم که به خاطر گناهانی که که کردم مستحق این شدم که با همچین مردی ازدواج کنم میدونم که گناهانم باعث شد این زندگی مصیب من بشه ولی میگن خدا ارحم الراحمین  هر موقع از خدا چیزی بخوایم دیر نیست 😥😥😥 منم فقط جر نجات خودمو فرزندم از شر این مرد چیز دیگه ای نمی‌خوام از امروز هر روز ذکر یونسیه رو میخونم حالا هر چندتایی مه شد تو خودت به بزرگیت ببخش و همون جوری که حضرت یونس رو از شکم نهنگ نجات دادی و مشکلش را برطرف کردی و غمش را زاعل کردی پس برای منم خواهی کرد شوهرم برام مرد نیست مرگ منه و مدام داره منو عذاب میده خدایا این عذاب رو از سرم بردار به خوبی برش دار نه با طلاب و جدایی چون اصلا دیگه برام جونی نمونده بخوام درد و سختی طلاق رو هم تحمل کنم فقط از خودت می‌خوام درد و رنج هامو برطرف کنی خدا جون 💔💔💔💔💔قلبم آتیش از دست زندگیم من دنبال دعا نویس و رمال نمیرم فقط به خودت توسل میکنم ازت می‌خوام هر موقع صلاح دونستی من رو هم از این غم ها نجات بده هر طور خودت میدونی 💔💔💔اون روزی که به آرزوم برسم روزی که بیام اینجا تو امضام بنویسم که به آنچه می‌خوام رسیدم و حتما ذکر یونسیه رو حتما برا بقیه آدما هر کسی که مشکل داره توصیه میکنم اما اول خودم باید به آرزوم برسم بعد 😔😔😔😔خدایا کمک کن بیام اینجا استیکر خنده بزارم کمک کن مشکلاتم حل بشه شوهر من که درست نمیشه حداقل وضعیت منو درست کن خدایا خودت کمکم کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔
خیلی پرو هستن  جامعه هم خراب شده هر کسی هر جور میخواد از خودش فیلم میزاره کلا چشم و گوش مردا ر ...

دقیقا .....حالا حجاب هیچی ولی یه سری از زنا و دخترا به چشم خودم دیدم کرم میریزن و ادا درمیارن حتی تو محیط کارم 

واقعا شرم آوره رفتارشون

حرص چرا؟

خب اولش فکر میکردم باید تا شوهرم یه فیلم یا عکس تو اینستا میبینه باید قهر کنم و ناراحت شم اما الان فهمیدم همش الکیه

شاید میخواد بگه دوست دارم تو تینجوری لباس بپوشی

بابا ۱۰ کیلو سینه باسن از کجا بیارم اونا عملین پول دارن خب من یک عدد نچرال سادم😂