2777
2789

تاپیک قبل هم ازتون خواستم اما الان تیتر تاپیک زدم که براش دعا کنید لطفا دعای تاپیک قبل رو اگر تونستید براش بخونید هرکس تونست 100 تا صلوات هم بفرسته اجرش با امام زمان عج 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

دختردایی منم سرطان کبد داره

خدا شفا بده مادرتو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی قربون دلت💔 هم تاپیکت هم امضات آدمو ویران میکنه خدا بهت صب بده و به مادرت سلامتی و طول عمر

ممنونم عزیزم 💔

دعا کن خوب بشه زندگیم داغون شده 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
ان شالله خداوند شفای عاجل بده به مادرتون

ممنونم 

انشالا که حالش خوب بشه امیدتون به خدا واسش صلوات میفرستم حتما🙏🙏

ممنونم عزیزم اجرتون با آقا امام زمان عج 

انشالله خوب میشه عزیزم غصه نخور تا خدا نخاد برگی از درخت نمی افته

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
۷ تا صلوات فرستادم خدا به احترام این ماه مبارک مادرت و همه مریضارو شفا بده

ممنونم قشنگم

الهی آمین