2821
2789
عنوان

افسردگی

181 بازدید | 18 پست

سلام 

دوستان میشه به من راهکار بدین 

من فوق لیسانس با معدل ۱۹ به تازگی تموم کردم 

حس میکنم راهم اشتباه بوده

حس پوچی دارم همش دوست دارم یچی یاد بگیرم اما نمی‌دونم چی نمی‌دونم چی دوست دارم 

الان یچی دوست دارم دو دقیقه دیگه منصرف میشم 

رشتت چی بود 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظرم استعداد و علاقتو پیدا نکردی از افسردگی نباشههه

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن

تروخدا به خودت یکم مهلت بده ازاد باش یکم یجا کار کن فکر نکن بگو بخند به اینده فکر نکن فکر خوشگلی و سلامتیت باش یکم خودت باش بخداااااااااا منم لیسانسه دانشگاه سراسری معدل ۱۸هستم درس فقططططط مغزو آجر میکنه زود دیر میشه یکم ماله خودت باش تروخدااااااااا عزیزم دوستت دارم بوس♥️♥️♥️♥️♥️♥️

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

سلام گلم خوبی مبارکه امیدوارم که به بهترین جاها برسی گلم 😍

و اینکه بهتره پیش یه دکتر روانشناس بری یا اینکه آنلاین باهاش صحبت کنی امیدوارم بهت کمک کنه و اینکه چیزی نیست عشق اجی و اگر دوست داری روانشناس خیلی خوب سراغ دارم بهت معرفی کنم

با عرض سلام بنده مربی هستم با مدرک بین‌المللی 
تروخدا به خودت یکم مهلت بده ازاد باش یکم یجا کار کن فکر نکن بگو بخند به اینده فکر نکن فکر خوشگلی و س ...

وای عزییزم چقدرحق گفتی ولی منم دلم میخاد تادیرنشده یکاری کنم

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
اخه کار هم نیست که 🥺

چرا نیست هست زیادم هست ولی‌ تصلا جایی نرو که مربوط یه رشته ات باشه منم حقوق خوندم الان دارم مدرک ارایشگریمو میگیرم عاشقشم هستم 

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀