2821
2789
عنوان

افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 18 پست
وای عزییزم چقدرحق گفتی ولی منم دلم میخاد تادیرنشده یکاری کنم

بخداااااااا همش بخاطر حرف مردم میرینیم به خودمون و احساسمون و بدنمون و ذهنمون گور بابای همه برو جلو عشق و حال کن بزار چشم همه دربیاد تهش مرگه دیگه والا حالا انگار مثلا تهش چی میشیم؟

ببخشید اینطور میگم یکم رکه ولی زیر همون خاکی که دکتر و مهندس میخوابن جن.دم میخوابه منظوررررررر یعنی بگو بخند برو بیا به حرررررررف هیییییییچ کسم فکر نکن میدونم سخته میییییییییییدوووووونم سخته ولی بدرک نترس هیچی نمیشه🎉🥰❤️‍🔥😍 بوس بهت💎🥰❤️‍🔥♥️

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

خیلی دوست دارم کار کنم اما خبری از کار نیست هرچی سرچ میکنم هرچی میرم دنبالش حتی غیر مرتبط با رشته ان ...

من حقوق الان ارایشگر🥰🤩🤩🤩🤩 اینقدددم شاده شغلم نگم واست 

کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بخداااااااا همش بخاطر حرف مردم میرینیم به خودمون و احساسمون و بدنمون و ذهنمون گور بابای همه برو جلو ...

😍😍😍😘😘😘

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز