بخداااااااا همش بخاطر حرف مردم میرینیم به خودمون و احساسمون و بدنمون و ذهنمون گور بابای همه برو جلو عشق و حال کن بزار چشم همه دربیاد تهش مرگه دیگه والا حالا انگار مثلا تهش چی میشیم؟
ببخشید اینطور میگم یکم رکه ولی زیر همون خاکی که دکتر و مهندس میخوابن جن.دم میخوابه منظوررررررر یعنی بگو بخند برو بیا به حرررررررف هیییییییچ کسم فکر نکن میدونم سخته میییییییییییدوووووونم سخته ولی بدرک نترس هیچی نمیشه🎉🥰❤️🔥😍 بوس بهت💎🥰❤️🔥♥️
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀
خیلی دوست دارم کار کنم اما خبری از کار نیست هرچی سرچ میکنم هرچی میرم دنبالش حتی غیر مرتبط با رشته ان ...
من حقوق الان ارایشگر🥰🤩🤩🤩🤩 اینقدددم شاده شغلم نگم واست
کاربریم از سال ۹۷هست این ماه تیکر بارداری میزنم حتمااااااااا🙏 دیدید بالاخره بعد شش سال حامله شدم با دعای خانومای باردار سایت؟ خدا بغلمو با دستاش پر کرد 😭😭😭خدایا شکرت دخترم ۱۴۰۳/۱۰/۱۰ دنیا اومد و من با تمام تلاشی که برای زایمان طبیعی کردم سز اورژانسی شدم و زندگیم با وجود دخترم پر از خنده و انرژی مثبت و حس خالص و شدید خوشبختی شد خدایا پله ای از پله های زندگیمو روش ایستادم که میشه خاطرات شیرین جوانیم من و دختر کوجلوم و شوهرم هرسه کنار هم🧚🤌🏻🫀
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
بخداااااااا همش بخاطر حرف مردم میرینیم به خودمون و احساسمون و بدنمون و ذهنمون گور بابای همه برو جلو ...
😍😍😍😘😘😘
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه