2777
2789
عنوان

حذف افراد سمی

110 بازدید | 9 پست

بچه ها تا حالا شده بخواین یکی رو از زندگیتون بیرون کنین ولی نتونین ؟دارم دیوونه میشم من از اون آدمایی هستم ک وقتی یکی دوست صمیمیمه دوست ندارم با کسای دیگه بپره ولی اون همش با دیگران هروقت کارش میوفته پیم میده بعد الان سر اینکه پشت سر من با دوستم حرف زده بود قهر کردم با همه میپره بعد من خبرشو از بقیه میشنوم‌  بعد بديش اینه ک هم ت یه سرویسیم هم ت یه مدرسه و هم تویه یه کلاس زبان اصلا نمیدونم چیکار کنم واقعا باهاش :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی عزیزم با بقیه دوستی اختیار دارشون که نیستی،اخلاقتو ترک کن بعدا تو جامعه و زندگیت به مسکل میخوری

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
فقط بی محلی بطوری ک بفهمونی ب تخمدان چپ و راستته 

اخه میدونی چیه چون همه جا پیشمه مجبور میشم ک حرف بزنم ولی خیلی سرد حرف میزنم چون هم ت کلاس زبان هم ت مدرسه ت یه کلاسیم و هم تویه یه سرویسیم

یعنی چی عزیزم با بقیه دوستی اختیار دارشون که نیستی،اخلاقتو ترک کن بعدا تو جامعه و زندگیت به مسکل میخ ...

ن اشتباه برداشت نکن به من ربطی ندره با کی دوسته من بحثم اینه یا رفیق باید داشته باشه ولی وقتی کارش میوفته رفیقش منم ولی وقتی کاری نداره رفیقاش بقیین یا وقتی کات میکنه میاد پیش من ولی ت خوشیاش پیش بقییس

ن اشتباه برداشت نکن به من ربطی ندره با کی دوسته من بحثم اینه یا رفیق باید داشته باشه ولی وقتی کارش م ...

این یه حرفی درست میگی

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘