2777
2789

دوستان من یه خواهر شوهر دارم ایشون دوتا دختر داره و من بچه ندارم ما هر سال تولد بچهاش و عیدیها حتما میدیم به بچهاش ولی ایشون اصلا هیچکدوم جبران نمیکنه و فقط گیرندست من به شوهرم میگم میگه بچه دار شیم میده اونم ولی من با اینکه دوستش دارم خواهرشوهرمو و واقعا ادم خوبی فشار میادبهم فقط واس عروسیمون پول هتل داد بعنوان کادو (که بچش ازدواج کنه میدیم مام دیگه)حالا من واقعا زورم اومده به بچهاش نفری صد بدم وقتی اون به من عیدی نمیده ولی به مادرش میده عیدی روز مادر روز پدر حالا من چیکار کنم به شوهرم بگم پنجاه بدیم اهان واس پاگشام سال ۹۷ صد تومن داد بمن که واقعا کم بود  باز میگم خودش ادم خوبیهاا یکم خسیس از طرفیم میگم بچها خاله ندارن

دوستان من یه خواهر شوهر دارم ایشون دوتا دختر داره و من بچه ندارم ما هر سال تولد بچهاش و عیدیها حتما ...

هر چند میدونم به اونیکی جاریهاهم نمیده ولی اونا بچه دارن به بچش میده اصلا من شاید نخوام بچه بیارم منتظر به بچم بده؟؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرت یکم زیادازحدتوقع نداری ؟ مابه بچه های خواهرعیدی میدیم ولی اونابه ماعیدی نمیدن .نه مارسم داریم نه اونا 

اگه کلاکادوبهت نداده بودواینطورچیزاحق داشتی ناراحت بشی ولی عیدی چیزی نیست که به خاطرش اوقات خودت وهمسرت روتلخ کنی

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
اااوه حالا واسه صدتومن ناقابل اینقد شرنکن

بحث پول نیست ازینا زیاد دادم بهم فشار اومده به روش نمیاره من بچش خوشحال میکنم یبارم اون منو خوشحال کنه محبت ایجاد کنه