2789

نمیدونم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

میگن کاشت ابرو خیلی بد میشه مو سیخ سیخی و ضخیم میشه چرا فیبروز یا میکروبیلدینگ نمیکنی؟ 

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

چرا اومدی خخخ

تا نیای بگی کسی تاپیکم نمیاد خخخ

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
خوشا به احوالت میخای ابرو بکاری چقد آرزوشو دارم نمیدونم بهش برسم یا بمیرم و فنا بشم

من معلوم نیست شرایط مالی م اوکی بشه

ولی دوست دارم

خواستم میکرو

ولی اونا بدتر میکنه

ضمن اینکه ابروها  یکم فقط خالیه

به قول دکتره میگفت اصلاح ابرو میخوای شما

اینهمه خوشا بحالت  نگو انرژی منفی

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

میگن کاشت ابرو خیلی بد میشه مو سیخ سیخی و ضخیم میشه چرا فیبروز یا میکروبیلدینگ نمیکنی؟ 

خیلی صرر داره که

وخیلی ها اینکارو کردن ابرو براشون نمونده

نمونه ها ی که کاشتن هم بستگی به حاش داره که خوب باشه و...

خیلی ها راضی بودن تو سایت

تاپیک ها کاشت رو بخون

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم