2777
2789
بله توی همون ۱۲ روز متوجه شدم  خودش ادای عاشقارو درمیوورد من بیماری قلبی شدید داشتم از ۱۹سالگی ...

عزیزم خدا یه همسفر خوب برات کنار گذاشته .اون آقای به ظاهر عاشق به لطف خدا دستش رو شد خوشحال باش که ازش بچه نداری.خدا رو شکر رفت

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
به دختره گفتم فلان بهمان.... چرا زندگیمون خراب کردی  برگشت گفت کفش میخواستم شلوار مانتو کیف... ...

آره دقیقا خودشونو زدن بی خیالی بجای کار و زحمت، میرن آویزون مردای زن دار میشن و جامعه رو به گند میکشن خدا لعنتشون کنه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا یه همسفر خوب برات کنار گذاشته .اون آقای به ظاهر عاشق به لطف خدا دستش رو شد خوشحال باش که ا ...

بچه سقط کردم ازش

الانم حدوداً یک ساله عقد هستم و باردارم♥️

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

سلام اره ی پسر داشتم  الان۷ سالشه پیش خودشه  الان خودم پسر باردارم

عزیزززم راحته اونجا ؟ زن بابا داره ؟

عزیزم بادل وجون واست آرزوی خوشبختی میکنم هم شما هم پسرات

درکت میکنم کاملااااا

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
بچه سقط کردم ازش الانم حدوداً یک ساله عقد هستم و باردارم♥️

تو رو خدا😃😃

خدا رو شکر هزار بار شکر 

ایشالا به سلامتی فارغ میشی

خدا خیلی مهربون هست😇😇

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲
عزیزززم راحته اونجا ؟ زن بابا داره ؟ عزیزم بادل وجون واست آرزوی خوشبختی میکنم هم شما هم پسرات درکت ...

ن زن بابا کجا بود سگ زنه اون معتاده عوضی نمیشه

من خر بودم

دخترا میان ازش تیغ میزنن میرن

اره راحته چون بهش میگم بیام دنبالت میگه نه

خیلی قلبم میکشنه

ولی خب  ت دلم میگم حتما خوشه ک‌اینجوری میگه

منم میگم مهم خوشحال بودنه و سالم بودنشه …

تو رو خدا😃😃 خدا رو شکر هزار بار شکر  ایشالا به سلامتی فارغ میشی خدا خیلی مهربون هست😇😇

قربونت برم مرسی🥰

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

ن زن بابا کجا بود سگ زنه اون معتاده عوضی نمیشه من خر بودم دخترا میان ازش تیغ میزنن میرن اره راحته ...

ب غیر باباش کسیم هس کنارش ؟ چندسالش بود وقتی جداشدی ؟ 

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 
قربونت برم مرسی🥰

قربونت بشم .ایشالا سلامت باشی همیشه❤❤

اره مامان بزرگ بابا بزرگ ۲ تا عمه یکی۱۰ ساله بکی۲۷.۲۸ ۳ سالش بود

عزیزززم الهی ک خوشبخت بشین 

ببخشید زیاد سوال کردم اما شرایطم شبیه شرایط شماس 

خوش به حالت میتونی راحت کنار بیای

تجربه ش نکرده اینجور میگه