2777
2789
عنوان

نامردی

| مشاهده متن کامل بحث + 1372 بازدید | 102 پست
بگو پس چرا تا میگفتم یکی قراره بیاد خواستگاری، شاخ و شونه میکشیدی؟  آخه بعضی پسراا اصلا اسم خو ...

من خواستگار ک میومد بهش میگفتم اونم میگفت گوه خورده.خودش گفت ب مامانت بگو دیگه منو تا خونه خواستگار راه نده..میگفت صبرکن کارم درست میشه عید.ادم دیوانه نیس الکی امیدوار شه..هرشب بمن امیدواری میداد..درد میدونی چیه

واریکوسل شدید داشت عمل کرد دکترا گفته بودن احتمال باروریت خیلی کمه بمن گفت من حتی بخاطر اینکه عاشقش بودم گفتم خدابزرگه بجه انقدرا هم مهم نیس

خونه نداشت من داشتم گفتم مهم نیس

شاغلم زیبا هستم سطح خونوادم خیلی بالاتر ازش

تموم شرایطشو قبول کرده بودم چون واقعا دوسش داشتم

فک کن هفته قبل وقتی ببیندت بهت بگه نمیتونم ازت دل بکنم هفته بعد بنویسه من عقد کردم خدانگهدار...سوز داره

بگو پس چرا تا میگفتم یکی قراره بیاد خواستگاری، شاخ و شونه میکشیدی؟  آخه بعضی پسراا اصلا اسم خو ...

فکر میکنی جوابشو میده؟ 

با من میدونی چه بازی هایی کرد

حتی حرف ازدواج رو خودش میزد هر روز هر روز هر روز 

خیلی قشنگ نقش بازی میکنن اینا 

بعد ۵سالم که ول کرد رفت 

اخر سرم یه بار زنگ زدم گفتم حتی با من خدافظی نکردی هیچی نگفت سکوت شنیدم فقط هیچ جوابی بهم نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خواستگار ک میومد بهش میگفتم اونم میگفت گوه خورده.خودش گفت ب مامانت بگو دیگه منو تا خونه خواستگار ...

از این چالش های و مسخره بازیا نیست؟ سوپرایز میکنن و فلان...

شایدم دیده شما همه جوره پاش موندی جوگرفته 

من خواستگار ک میومد بهش میگفتم اونم میگفت گوه خورده.خودش گفت ب مامانت بگو دیگه منو تا خونه خواستگار ...

😭💔وای انگار تو خود منی دختر

اونم چشاش مشکل داشت میگفت پای چشام می مونی اگه نابینا بشم چی میگفتم من خودم پشتت هستم از هیچی نترس من انقد برای چشاش نذر میکردم ولی آخر سرد دلمو شکوند نگران قلب من نبود.... من نمیتونم نفرینش کنم چون انقدر درد من زیاده نا ندارم از خدا چیزی بخوام😔

از این چالش های و مسخره بازیا نیست؟ سوپرایز میکنن و فلان... شایدم دیده شما همه جوره پاش موندی جوگرف ...

ن کاش چالش بود

همش میگفت من بدبخت شدم مجبور شدم ازدواج کنم تو برو دنبال خوشبختیت

هیچی نداشت تو سن ۳۴ برامم مهم نبود

پدرم منو خیلی حمایت کرده

خودم پرستارم

هیچ وقت هیچ منتی سرش نذاشتم یه دختر اروم اهل زندگی بودم ک خودشم ایمان داشت ب این

اسی خدا برای بنده اش بد نمیخواد

مطمئن باش خدا برات به زودی خیلی خوب جبران میکنه منم تقریبا همسن خودتم ،دو سال پیش ضربه ی سنگین روحی خوردم که واقعا حال الانت درک میکنم ،اون واقعا عقد کرده بود ،و یکسال من حال بدی داشتم ولییییی خدا برام خوب جبران کرد یکسال بعدش با کسی ازدواج کردم که تموم حالای بدم تموم شد و خدارو‌ شکر کردم که اون قسمت من نبود واقعا شوهرم از هر لحاظ مردتر و اقا تر..برای شما هم بهترینا در انتظارت شک نکن،خودت نباز

منطقی نمیاد عقد کرده باشه. 

بنظر درگیری هایی با خودش داره. 

تازه اگه شما توو این وضعیت شاغلی و خونه داری و ... 

اون هیچی نداره و شاید بچه اش هم نشه، رفتنش اونقد هم زیرپاتو خالی نمیکنه. 

ن کاش چالش بود همش میگفت من بدبخت شدم مجبور شدم ازدواج کنم تو برو دنبال خوشبختیت هیچی نداشت تو سن ...

اسی حس من میگه

خدا خیلی دوستت داره که این موجود از زندگیت حذف کرده

ببین چندسال بعد سجده شکر بجا میاری برای یهویی دل کندن و رفتنش

چقدر سم بوده!!! حیف شما نیست؟

خدا یه بخت سپید سر راهت بزاره 🤍💚🤲

فکر میکنی جوابشو میده؟  با من میدونی چه بازی هایی کرد حتی حرف ازدواج رو خودش میزد هر روز هر ر ...

اینو ببینی به زمین گرم نشسته هم حالت خوب نمیشه. 

خودت ازدواج کردی بعدش؟ اون چی ازدواج کرد؟

اینو ببینی به زمین گرم نشسته هم حالت خوب نمیشه.  خودت ازدواج کردی بعدش؟ اون چی ازدواج کرد؟

خیلی نگذشته از اون اتفاق یه چند ماهیه 

من فعلا خواستگارم در مراحل آشناییم احتمالا ازدواج کنیم اگه خدا بخواد

من اونو نمیدونم باور میکنی اکانت تلگرام و اینستاگرام رو پاک کرد که من ازش خبر نگیرم🥲

منطقی نمیاد عقد کرده باشه.  بنظر درگیری هایی با خودش داره.  تازه اگه شما توو این وضعیت ش ...

بیماری قلبی مادرزادی داشت هر روزچنتا قرص میخورد برا قلبش

احتمال باروریش هم کم بود

برام مهم نبود