2777
2789
عنوان

کیا تجربه های ماورایی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 30182 بازدید | 190 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالی میبندی یا جدی میگی؟. شماره دعا نویست رو بده

والا حوصله خالی بستن ندارم  شماره دعانویس ؟ دارم میگم منو به خاک سیاه نشوند ۸۰ میلیون پول دادم بهش اخرشم با بدبختی خودمو خلاص کردم 

يه تجربه جالب من هم اين بود كه تصميم گرفتم تمامي قوانيني كه خدا گفته رو رعايت كنم 

مثل نماز اول وقت با حضور قلب ،به هيچ عنوان گناه نكردن، مثل غيبت و دروغ و حجاب كامل داشتن

شامه و چشم برزخيم  باز شد

يه بار يك نفر رو شكل خوك ديدم ترسيدم ديگه نديدم

و البته وقتي يكي غيبت ميكرد بوي خيلي بدي ميپيچيد تو خونه مثل بوي ادرار و پي پي و حتي بوي آتيش 

نقطه هاي نوراني دور و بر خودم ميديدم و خيلي چيزها 

ابنها مربوط به تزكيه نفس هست كه خدا به عنوان كادو به نسبت به ظرفيت آدمها بهشون ميده

و تجربه هاي شيريني هست

از روزی که اون لوح لعنتی رو آوردم خونه روزگارم سیاه شد من اصلا نمی دونستم ترس چیه به جایی رسیده بودم ...

اگه هنوز هست واذیتت میکنه ازیه فرادرمانگر کمک بگیر صددرصد میره 

نیروانا :محوشدن جنبه حیوانی وجود, ورسیدن به کمال است  💜💜💜
میدونم گلم فقطیه سوالِ همینجام میپرسم ببین پدرِ من دوسالی هست خیلی براش مشکل پیش میاد ینی هرکاری م ...

حرز امام جواد بگيريد براي پدرتون 

خيلي خوبه

البته سعي كنيد از يه آدم مومن بگيريد

یعنی به جایی اینکه مشکلت رو به خدا بسپاری به بنده خدا و اون چیزه سپردی ؟ 

بله متاسفانه البته موافق نبودم شوهرم اصرار کرد و اون دعانویس برای اینکه منو متقاعد کنه لوح خودش رو گذاشت و جلوی چشمم احضار کرد که نور سبز دور لواش می پیچید

خونه ای ک هفت هشت سال پیش داخلش مستاجر بودیم خیلی بافتش قدیمی بود از اونایی که جز اثار تاریخی به شما ...

تو همین خونه که بودیم داداشم با خانوادشم با ما زندگی میکردن یادمه برادرزادم کوچیک بود دو سه سالش بیشتر نبود خیلیم بچه آروم و ساکتی بود ولی از یه مدت به بعد همش شبا نصف شب بیدار میشهد به مامانش میگفته که یه مردی تو پنجره نشسته با موهای دراز و با لبخند به من خیره شده از اون به بعد شروع کرد به بهونه گیری و لجبازی مامانم فک کنم دیگه براش دعا گرفت که یکم بهتر شد