2777
2789
عنوان

کیا تجربه های ماورایی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 30239 بازدید | 190 پست
میدونم گلم فقطیه سوالِ همینجام میپرسم ببین پدرِ من دوسالی هست خیلی براش مشکل پیش میاد ینی هرکاری م ...

اره ک درسته ما خودمون درگیر این مسایل هستیم یکسری حسود پدرسوخته میرن پیش جادوگر اینکار هارو میکنن هرچ زودتر باطل کنید بهتره چونکه هرچه بیشتر طلسم بمونه قویترم میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موکل گرفتی که برات چیکار کنه؟  ازارات میداد؟  ازت میخواست کاری براش انجام بدی!؟

که مراقب خانوادم و من باشه  آزار میداد یه سری کارها رو ازش می خواستم تسریع کنه میشد واقعا مشکل این بود تحت کنترل اون دعانویس بود و فکر می کنم یه گردان جن باهاش وارد خونه ام کردم چون عین سگ تو خونه می ترسیدم  رابطه ی کلامی نبود شبیه نور سبز ظاهر می شد و من درخواستم رو می گفتم بعد هم ذکر می گفتم می رفت

خونه ای ک هفت هشت سال پیش داخلش مستاجر بودیم خیلی بافتش قدیمی بود از اونایی که جز اثار تاریخی به شمار میان حتی یادمه چندبار ملت اومده بودن نگا کنن و عکس بگیرن خلاصه که خونه بزرگیم بود دو طبقه داشت ولی ما فقط از طبقه پایینش استفاده میکردیم چون بالاش قابل استفاده نیود و بیشتر به خرابه میموند تو همون خونه کل خانوادم یه چیزایی دیدن که باعث شد باور کنیم اینچیزا رو خونهه اینطوری بود که دو طرف ایوون جدا داشت که روبرو هم بود یه بار من وقتی نصف شب داشتم میرفتم دستشویی که تو حیاط بود یه خانمی رو دیدم که رو ایوون روبرویی وایساده بعد ما یه موقع همونجایی ک خانمه وایساده بود لباسشویی مون ک خراب بودو گذاشته بودیم منم فک کردم خیالاتی شدم و رفتم دستشویی و برگشتم  صبح که بیدار شدم دیدم ن لباسشویی اونجاعه ن هیچی از مامانمم پرسیدم گفتن خیلی وقته که اونو بلندش کردن منم دیگه پیگیرش نشدم چون مامانم خیلی میترسید از اینچیزا 

اره ک درسته ما خودمون درگیر این مسایل هستیم یکسری حسود پدرسوخته میرن پیش جادوگر اینکار هارو میکنن هر ...

نمیدونم

من خودم باردارم میترسم پیش کسی برم مادرم از همه بدتر جرات رفتن نداره گفتم از بپرسی ببینم حرف اونا راسته یا میخوان پولی بگیرن

تعلیق شدم باز اومدم