2821
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم؟

331 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها. این هفته مراسم عقد دوستمه. میخوان جشن عقد رو توی تالار بگیرن. شام نمیدن. فقط سه ساعت بعد از ظهر قراره تو سالن جشن بگیرن.

به نظرتون چقدر هدیه بدم؟

اینم‌ بگم که من مجردم و تازه درسم تموم شده. الان عرف چجوریاست برای شرایط من و اینطور مراسمی؟  🤨 دوستمم صمیمی هستیم باهم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شام نمی‌ده همون ۲۰۰براش زیادم هست .

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

الان هزینه میوه شیرینی شرب و ورودی یعنی کمتردرمیاد؟

بله ک کمتره بعدم ب  مهمون ربطی نداره شاید یکی بخواد ورودی ۲ میلیون بده نباید از مهمون توقع داشته باشه اون ۲ تومن رو نفری بدن

چون اون خودش دلش خواسته فلان سالن عروسی بگیره ب مهمون چ ک کل حقوقش رو بده ب اون طرف 

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز