2777
2789
عنوان

چقدر هدیه بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 26 پست
الان هزینه میوه شیرینی شرب و ورودی یعنی کمتردرمیاد؟

شام نمیدن🙄دیگه آناناس نیست یه خیار و پرتقاله🙄این یه دختر مجرد و تنها ۶۰۰ بده 

خانواده هایی که دعوت کردن باید نفری ۵ تومن بدن؟؟؟؟؟ 

منطقی باشین 

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بچه هاالان بحث این نیست که بری شیرینی بخوری پولشو بدی 😐 مبخواد هدیه بده به دوست صمیمیش 

من اگه بودم بالا 600 میدادم چون صمیمی هم هست 

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️

همون 200 یا ۳۰۰ .... درسته که باید کادویی که برده میشه به تورم بخوره .... ولی مگه داریم‌میریم‌رستوران که دقیقا عین مبلغ چیزی که خوردیم ببریم ....بعدم‌نگران‌نباش گرونیم باشه تو دیگه تهش ۱۰۰ تومن بیشتر چیز‌میز‌نمیخوری ... یه موز و سیب پرتغال و شیرینیه دیگه .... 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
من جشن عقد دوستم مث برا دوست شما بود دعوت شدم یه دسته گل خریدم و رفتم و کادو ندادم دیگه فقط دسته گلم ...

من چند سال پیش رفتم پاتختی یکی از دوستام 

تنهایی ۱۰۰ تومن دادم بعد عمه و زن عمو خاله و ... که خانوادگی بودن و درجه یک ۵۰ ۶۰ دادن 

اینجوری بودم  

تیکر لاغری وزن اولیه ۷۲_وزن هدف ۶۶رژیم کتوژنیک
شام نمیدن🙄دیگه آناناس نیست یه خیار و پرتقاله🙄این یه دختر مجرد و تنها ۶۰۰ بده  خانواده هایی ک ...

۶۰۰ نه ولی ۵۰۰ تومن که الان پول به حساب نمیاد عزیزم

همچی خیلی بالا رفته 

شمامیخوای کمتربده ولی من خودم تازه عروسی کردم هزینهارومیدونم گفتم

من باشم ی تزیینی دیوارکوب میبرم ک بمونه یادگاری.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️