2777
2789
عنوان

جوش زدم بچه ها

205 بازدید | 24 پست

روز به روز جوشام داره بیشتر میشه پوستم داره خراب میشه تروخدا چیکار کنم

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

موافقم 😑😂👌🏻

من مژه کاشتم بعد خودم برداشتمش مژه هام کلا کنده

نمیدونم چیکار کنم ینی ب حدی کلافه امممممممم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

فقط و فقط دکترر

من 4 سال فقط خود درمانی کردمم و نه تنها تاثیری نداشت بلکه تو مواردی بدتر هم میشد امسال رفتم دکتر و پوستم ازین رو به اون رو شده 

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
من مژه کاشتم بعد خودم برداشتمش مژه هام کلا کنده نمیدونم چیکار کنم ینی ب حدی کلافه امممممممم

روغن کرچک بزن خیلی خوبه 

هیچوقت برای فهمیده شدن فریاد نزنید؛ آن که شما را بفهمد، صدای سکوتتان را بهتر می شنود

فقط و فقط دکترر من 4 سال فقط خود درمانی کردمم و نه تنها تاثیری نداشت بلکه تو مواردی بدتر هم میشد ام ...

هی

دکتر پوست نزدیک خونمون نیس

صورت دخترم جوش زد یه مدت خوددرمانی کردم وحشتناک شد ۴جلسه بردم  دکترپوست پوستش عالی شد چاره ای نیست باید بری

دلت که زنده باشد.خانه ی دلت آبادمی شود!خانه ی دلت آباد
صورت دخترم جوش زد یه مدت خوددرمانی کردم وحشتناک شد ۴جلسه بردم  دکترپوست پوستش عالی شد چاره ای ن ...

برم چی بگم؟بگم برا پوستم دارو بده :/

صورت دخترم جوش زد یه مدت خوددرمانی کردم وحشتناک شد ۴جلسه بردم  دکترپوست پوستش عالی شد چاره ای ن ...

چیزی داد زدید.

روغن کرچک بزن خیلی خوبه 

دیشب زدم و خابیدم

اعتماد ب نفسم اومده واسه منفی صفرررر😑😑😑

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

برگ آویشن بگیر بریز تو شیشه در دار کوچیک سرکه سفید خونگی بریز روش تا حدی ک سرکه باعث بشه برگات دو سانت رو سرکه شناور بشن از پایین شیشه بعد با چنگال برگارو فشار بده تا برن زیر سرکه کامل درشو ببند و دو روز یه بار شیشه تو تکون بده خوب تا دو هفته بعد از دو هفته درشو باز کن و صافش کن ی شاخه آلوئه ورا بیار دو سانت اول و اخرشو بزن بشورش تیکه تیکه اش کن بزار فریز یخ بزنه بعد در بیارش پوست سبزشو بگیر از رو بعد رنده اش کن ژلشو پوست تهشم پرت کن حالا با موادی ک صاف کردی قاطیش کن اسپری کن رو صورتت روزانه عالیه واسه جوش و چربی پوست تنظیم میکنه

من سپردم به خدا هرچه خودش میخواهد