برو داروخانه شامپو بگیر و یه ماه طبق دستور ادامه بده وگرنه ریشه کن نمیشه کوتاهیم زیاد حوابگو نیست چون لامصب تو ریشت دیگه هروز شونه کن روزی پنج شیش بار باشونه مخصوص
تنها راهش اینه که هر روز موها رو کامل و بادقت، با شونهٔ مخصوص، شونه کنید. من همهٔ راهها رو امتحان کردم، چند ماه طول کشید تا تموم شد
دختران شاد، زیباترین دختران هستند :) وقتی به تو خیانت میکنند، انگار بازوهایت را قطع کردهاند؛ میتوانی آنها را ببخشی اما نمیتوانی در آغوششان بگیری. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیب نمیزند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.
منم مبتلابودم اول موهامو کوتاه کردم بعدرنگ کردم یه هفته هرروز میرفتم حموم باتاید دوبار خوب موهامومیشستم بعدم نرم کننده میزدم باشونه کوچیک شونه میکردم تنها راهش همینه من هرراهی که فکرکنی رو رفتم
منم سرم شپش گرفته بود و حامله بودم و نمی تونستم دارو استفاده کنم .پدرم در اومد تا اینکه زایمان کردم چندبار رو سر بچم شپش پیدا کردم . بعد یکی اینجا قطره کیمیا رو معرفی کرد سفارش دادم خدا شاهده با یکبار استفاده از بین رفت کاملا گیاهیه تو بارداری و شیردهی هم میشه استفاده کرد من به سر بچمم زدم. معطل نکن سفارش بده تضمینی یکبار بزنی تمومه. اصلا عوارض نداره. کاملا طبیعیه