2777
2789
عنوان

شپش سر

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 22 پست

برو داروخانه شامپو بگیر و یه ماه طبق دستور ادامه بده وگرنه ریشه کن نمیشه کوتاهیم زیاد حوابگو نیست چون لامصب تو ریشت دیگه هروز شونه کن روزی پنج شیش بار باشونه مخصوص

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

تنها راهش اینه که هر روز موها رو کامل و بادقت، با شونهٔ مخصوص، شونه کنید. من همهٔ راه‌ها ر‌و امتحان کردم، چند ماه طول کشید تا تموم شد

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مبتلابودم اول موهامو کوتاه کردم بعدرنگ کردم یه هفته هرروز میرفتم حموم باتاید دوبار خوب موهامومیشستم بعدم نرم کننده میزدم باشونه کوچیک شونه میکردم تنها راهش همینه من هرراهی که فکرکنی رو رفتم

منم سرم شپش گرفته بود و حامله بودم و نمی تونستم دارو استفاده کنم .پدرم در اومد تا اینکه زایمان کردم چندبار رو سر بچم شپش پیدا کردم . بعد یکی اینجا قطره کیمیا رو معرفی کرد سفارش دادم خدا شاهده با یکبار استفاده از بین رفت کاملا گیاهیه تو بارداری و شیردهی هم میشه استفاده کرد من به سر بچمم زدم. معطل نکن سفارش بده تضمینی یکبار بزنی تمومه. اصلا عوارض نداره. کاملا طبیعیه

منم سرم شپش گرفته بود و حامله بودم و نمی تونستم دارو استفاده کنم .پدرم در اومد تا اینکه زایمان کردم ...

اصلا کانالی که من ازش سفارش گرفتم با تضمین بهت میده. سفارش بدی دوسه روزه میارن دم در.