2777
2789
عنوان

سیسمونی بچمو دادم پرورشگاه 🖤🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 2315 بازدید | 72 پست
بهم نمیدن چون بچه بزرگ دارم 🖤

😢

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
بهم نمیدن چون بچه بزرگ دارم 🖤

نمیدونم چرا این و گفتی خوشحال شدم..این که بچه داری..خداروشکر..خدا حفظش کنه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکل ناباروری دارم همین فرشته رو هم خدا بهم به هزار مکافات داد آی وی اف آی یو آی رفتم تهران هزار جا ...

دکتر چ کاره اس 

انشالله دوباره دامنت سبز میشه

برای خدا کاری نداره، چرا زود زایمان کردی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

خدا بهت صبر بده عزیزم.داغ بچه مگه از یاد رفتنیه.چه کوچیک چه بزرگ.ان شاءالله زود باردار بشی.تا خدا هس ...

خسته شدم 😭 چقدر زجر کشیدم رفتیم با شوهرم تهران بچه بزرگم بی مادری کشید هر روز بیمارستان و دکتر اینم خدا یه نگاهی کرد بهم داد خودشم ازم گرفت 

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃

خدا ب دلت آرامش بده عزیزم اصلا نمیشه حرفی زد بغض کردم کاش میشد بغلت کنم، فرشته کوچولوت بهت افتخار میکنه قطعا ک اینقدر دل بزرگ و مهربونی داری

دعا میکنم ب زودی بتونی بچه دار بشی، ناامید نباش

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بهم بچه نمیدن چون یه دختر بزرگ دارم در صورت نداشتن هیچ بچه ای بهت بچه میدن 

خداروشکر بچه داری  یه ذره دلم برات اروم گرفت

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

الهی بگردم...چرا پرکشید؟بخاطر نارس بودن؟

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
دکتر چ کاره اس  انشالله دوباره دامنت سبز میشه برای خدا کاری نداره، چرا زود زایمان کردی

نمیدونم دیگه امیدی ندارم 

چون بچه برام نمیمونه دکترم گفت تا اعضای بدنش کامل شد باید سزارین بشی 😞

پدر، از وقتی که رفتی نویسنده شده ام! حرف هایم را با اشک روی گونه‌هایم مینویسم 🖤😭 01/8/23              دلبر مادر روحت شاد فرشته آسمونی من سانیا ٠١/١٢/٨🖤👣                                                                     این چه شمع است که خاموش نگردد هرگزمرگ مادر که فراموش نگردد هرگز  ٠١/١٢/١٧🖤🍃
الهی بگردم...چرا پرکشید؟بخاطر نارس بودن؟

ن عزیزم شیر برگشت به ریه‌هاش 🖤

اسی عزیزم با جمله جمله ت اشک ریختم و درکت کردم منم پسرمو از دست دادم چشمم ب اتاقش میفتاد داغون میشدم ناراحتی اعصاب گرفتم کارم ب جایی کشید روزی ۵تا قرص اعصاب میخوردم بعد پسرم ۹سال طول کشید تا خدا دوباره بهم بچه داد ولی تا روزی ک بمیرم یادش باهامه پسرم برام هیشکی تو نمیشه مادرررر