2777
2789
عنوان

درمونده ام:((((((

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 24 پست
وای مهدیه اصلا نمیتونم قبول کنم خودشو بچسبونه به شوهرم بعدش جلو روی من بهش بگه چش سفید وای خیلیییییییییی ناراحتم الان
تو سیگارو خاموش کن تا بگم ...
چه طور میشه با گریه هم دود شد...
چه طور میشه با خنده هم زخم خورد....
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....
سرعت سایت آدمو روانی میکنه
چه طور میشه با عشق نابـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــود شد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار هیچ کس حالمو درک نمیکنه
سلام یلدا جان منم دقیقا این مشکل و داشتم و دارم. ما شهرستان زندگی میکردیم و شوهرم واسه کار تهران تو یه شرکت خصوصی قبول شد. وقتی من رفتم تهران و این جور صحبت های عادی رو دیدم خیلی ناراحت شدم اما همش به من میگفت تو تهران عادیه همه همدیگه رو به اسم کوچیک صدا میکنن و راحت صحبت میکنن. تا اینکه به خاطره کار از طرف همون شرکت اومدیم جنوب زندگی میکنیم. الان تو محیط کار جنوب تعداد خانم ها کم هستن. ولی همون هایی هم که هستن خیلی با هم راحت صحبت میکنن. من هم از این بابت خیلی ناراحتم.
مادر عاشق
شاید این صحبت ها واسه همسرت عادى شده باشه چون تا جایى که من میدونم تو این محیطا عادیه ولى حتما باید بتونى ناراحتى و نگرانى هاى خودتو براش توضیح بدى بدون عصبانیت بدون توهین فقط بگو اون لحظه چه حسى داشتى و چه فکرى کردى و ازشون بخواه فقط بهش فکر کنن.
به جز از علی نباشد به جهان گره‌گشایی / طلب مدد از او کن چو رسد غم و بلایی
من انقدر برخورد بد باهاش کردم که میدونه رو این مسائل حساس هستم. حالا هم نمیدونم جلوی من رعایت میکنه یا کلا اخلاقش عوض شده من وقتی میدیدم راحت صحبت میکنه یا حتی میخنده قهر میکردم و باش دعوام میشد شدید
مادر عاشق
ما زنا خیلی بدبختیم به قرآن
به نظر من خانم هایی که حساس هستن اگه حساسیت خودشونو نشون بدن کار بسیار اشتباهی میکنن چون اولا شما به شوهرتون نقطه ضعف نشون دادید .2 اون پنهان از شما این
کارو میکنه !!!! 3 شوهرتون بیشتر ازشما دور میشه چون حس میکنه آزادیش گرفته شده
خدایا شکرت 😍😍😍😊
من اگه جای شما بودم اصلا با تندی بیان نمیکردم..میزدم تو فاز خنده و مثلا وقتی میومدیم خونه با خنده و شوخی میگفتم چشم سفید یه لیوان آب بده یا چشم سفید من کیههه...یا میگفتم بیاااا...ببینم واقعا چشمات سفیده ..یا چقدر مگه چشم سفیدی کردی که همکارات بهت لقب میدن؟؟؟!!! خلاصه اینطوری اونو متوجه حساسیت خودم میکردم!!!
خدایا شکرت 😍😍😍😊