2821
2789
عنوان

گلسر

158 بازدید | 6 پست

سلام.

دوستان اینو باید از کجا تهیه کنم یا مشابهش رو؟

هرچی سرچ میکنم چیزی نمیاد

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

این جعبه خیاطیه

نه عکس کیتی داره

شما ک برای تفریح،حتی در مجازی دل میشکنی،کنایه میزنی،حرف نامربوط میزنی،میخوای ب چی برسی؟به کجا برسی؟اصلا دلیلت چیه،بیای کسی رو ناراحت کنی ک حتی اصلا ندیدی و صداش رو نشنیدی،اخه این چه معنی داره؟جز اینکه شخصیت و فرهنگ و تربیتت رو داری نشون میدی؟!
ارگنایزر وسایل خیاطی بزن

نیومد  

کیتی رو دگه خودت باید بچسبونی

اره اینجوری هم قشنگ میشه هاااا...مرسی از پیشنهادت😘😘😘

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز