2777
2789
عنوان

برنامه ریزی

556 بازدید | 25 پست

کیا از صب ک بیدارمیشن برنامه مینویسن  تا شب ک انجامش بدن ؟ 

تو دفترای مخصوص مینویسین؟میشه بگین مثلا چ چیزایی تو برنامه میزارین؟ اگ عکسم بدین از برنامه خوبه

چجوری مقید بشیم بنویسیم انجامم بدیم 

برای کنکور؟

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم کنکور هم کارای روزمره

اوممم...خب ببین من براکنکور بلدم

کارای روزمره هم ندارم فقط درسه😄

اگه خواستی من فردا میخوام برنامه ریزی هفته‌ی جدیدو بنویسم

یادت میدم قشنگ

برنامه‌ی من اول از یه برنامه‌ی هفتگی کلی شروع میشه

دوس داری؟

فقط اینکه...تجربی‌ای؟

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
کار خوبی میکنه🙃با برنامه زندگی بهتره اگ یادبگیریم

آره ولی نه در این حد که همه تا 4 صبح صحبت عاشقانه میکنن این آقا چهار صبحه برای من سوال می‌فرسته آزمون میگیره 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!

من وقتایی که خیلی کار دارم مینویسم 

زوی یه برگه ستونی مینویطم کارام رو 

مثلا ناهار

نماز

زبان از صفحه فلان تا فلان 

کار کردن روی سمینار

تحقیق فلان

ساعت فلان کلاس فلان 

هرکدوم که انجام میدم روش خط میکشم 

قبلا ساعت میزاشتم برای خودم اما مثلا اگه تخمیلم برای درسم که مثلا ده صفحه باید بخونم بیشتر طول میکشید از کار بعدیم عقب میموندم یا زمان اون میگذشت 

خودم دیدم اینجوری راحت ترم 

هرچیزی که زمان دقیق داره مثل دانشگاه یا …

رو ساعتش رو مینویسم 

توی ذهنم میگم مثلا تا قبل دانشگاه این دوتا کار رو میرسم انجام بدم و خط میزنم 

توی تکس گوشیم هم برنامه ریزی بلند مدت دارم 

مثلا کارایی که توی یکماه یا حتی یکسال اخیر باید انجام بدم 

جلوش تیک میزنم و بازم هرچیزی که زمان دقیق یا روز خاصی داره جلوش مینویسم

من شب قبل از خواب می‌نویسم .. همه چی بخوام حموم برمم باید تو برنامه م بنویسم .. ساعت براش مشخص نمیکنم فقط می‌نویسم این کارا رو باید انجام بدم فلان جا باید برم فلان چیزو باید بخرم ... 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

آره ولی نه در این حد که همه تا 4 صبح صحبت عاشقانه میکنن این آقا چهار صبحه برای من سوال می‌فرسته آزمو ...

😅از ی نظر بده از ی نظر خوب ولی مشخصه بفکرته خودت و ایندت براش مهمه عزیزم

😍واقعا بم یاد میدی  اره  تجربی ام

اره عزیزم

چه عالی

میتونیم باهمم برنامه هامونو چک کنیم

ببین نخوام تعریف کنم از خودم این برنامه‌ای که من میرم خداوکیلی خیلی حرفه‌ایه

ینی خیالت تخت

موبه مو برات توضیح میدم

فقط اینکه من الان میگرنم گرفته دیگه باید برم لالا😅

اگه عب نداره فردا برات توضیح بدم😘

من جدیدا مینویسم.یه هفته س.صب که صبونه خوردم خواستم کارامو انجام بدم اول لیست مینویسم تو گوشیم.از ظرف شستن بگیر تا اتو و گردگیری همه رو مینویسم.هرکدومو انجام دادم با ذوق روشو خط میزنم .اولم سعی میکنم کارایی که دوس دارم یا کوچیکه وقت زیادی نمیگیره اونارو انجام بدم که زودتر برم روشو خط بزنم.اینجوری برا انجام دادن کارام تنبلی نمیکنم.اگه بتونم همین فرمونو پیش برم خیلی خوبه چون سابقه دارم همه چی رو نصفه ولش میکنم

😅از ی نظر بده از ی نظر خوب ولی مشخصه بفکرته خودت و ایندت براش مهمه عزیزم

آره میدونم 😅🤦🏻‍♀️اندازه خودش خوبه ولی الوویتش درس و دانشگاه منه همین جوری رفت تو دل مامانم دیگه 🤦🏻‍♀️😅

خدایا تو بساز توبسازی قشنگه...!