2777
2789
عنوان

برنامه ریزی

| مشاهده متن کامل بحث + 557 بازدید | 25 پست
من وقتایی که خیلی کار دارم مینویسم  زوی یه برگه ستونی مینویطم کارام رو  مثلا ناهار نماز ...

🥰🥰ممنون این مدل برنامه ام خوبه.دقیقا درسته اگ ساعت برا همه بنویسیم ممکنه اون مطلب سرسرس بخونیم یادنگیریم فقط برای این ک نوشتیم راس ساعت فلان باید تمومش کنیم 

ولی استش من باید از هفته شروع کنم یادبگیرم تا بعد ماه و سال برنامه بزیزم😅 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره عزیزم چه عالی میتونیم باهمم برنامه هامونو چک کنیم ببین نخوام تعریف کنم از خودم این برنامه‌ای ...

باشه عزیزم اشکالی نداره 🥰 انشالله خوب بشی مرسی گلم .شبت شیک  ❤️🌹🌹

منم می خوام.. 

چشم چراکه نه

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
باشه عزیزم اشکالی نداره 🥰 انشالله خوب بشی مرسی گلم .شبت شیک  ❤️🌹🌹

فداتبشم مرسی از درکت

پس فردا میبینمت گلی😍

شبت خوشگل

آهای دنیا! حواست باشه! تو دنیای "منی"!ماله "منی"! موظفی به سازی که میزنم برقصی!موظفی اونطور که رنگت میکنم رخ نشون بدی!تو...موظفی...اونجور که "من" میخوام باشی!!! گفتم یادآوری کنم😏😉
🥰🥰ممنون این مدل برنامه ام خوبه.دقیقا درسته اگ ساعت برا همه بنویسیم ممکنه اون مطلب سرسرس بخونیم یاد ...

میتونی از این روش برای کارهای روزانه انجام بدی 

من برای کنکور نمیدونم چطور باید برنامه ریخت 

این برنامه برای دانشگاه تا  الان برای من جواب داده 

و اینکه هرکاری که مثلا استاد میگه برای هفته دیگه باید انجام بشه 

یا تا آخر ترم من اون موضوع رو بازمانی که استاد داده توی تکس گوشیم مینویسم 

اینجوری هربار که نگاه میکنم میتونم برای برنامه روزهایی که وقتم خالیتر هست روی اونا کار کنم

و اینکه همیشه گوشی هست😂 هرچی لازمه میشه اضافه کرد😂👌

فدات🌹🌹

سلام گلم خوبی؟صبت بخیر😍❤

فدات🌹🌹

عزیزم درخواست دوستیمو قبول کن لطفاً تا همه رو توضیح بدم❤