2777
2789
من با خودم اینو میگم که حرص میخورم که مثلا شاید تو دنیای واقعیم اینکارارو کنه دور از چشمم این که مجا ...

مقل بچه میمونن اگه زیادی گیر بدین قطعا بیرونم این کارش میکنه لجبازی میکنن

وقتی وسواس خرج بدی بدتر میشه زندگیتو الکی تلخ نکن چند تا ویدیو دیگه از خودت سرد میشه اینجوری کلا مدل ...

اونوقت من یه تاپیک گذاشتم گفتم شوهرم تو گوشیش یه برنامه ای داشت عکسو ادیت میکرد باهاش بد یکیش چند تا زن لخت بودن نشسته بودن شوهرم عکسشو انداخته بود رو باسن اونا می‌گفت واسه خنده این کارو کردم باحال بود بد یکی اومد نوشت شوهرت هوله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من که نزاشتم اینستا نصب کنه چون جنبه نداره... روبیکا رو نصب کردم فقط خبر میخونه 😏

دیروز سرش تو گوشی بود تلویزیونم روشن بود بعد خبر ورزشی دلشت نشون میداد چند تا مرد مصاحبه کردن شوهره من اصلا به تلویزیون نگاهم نکرد همین که صدای دختر میومد نگاه میکرد ببینه چه شکلیه 😐و منم به روش اوردم چون دفعه ی اولش نیس همیشه اینجوریه