2777
2789
اگر در چنین مواقعی دختر برخوردکنه مرده مثلا میخواد چ غلطی بکنه

دارم مثال میزنم فکر کن یه خانمی تن فروش هست میاد جلوی همسر شما جلوشو میگیره تنو بدنشو نشون میده لخت،الان کی باید جلوی این کار رو بگیره و اون محل رو ترک کنه؟فکر کن یکم...این همسر شماست که باید اون محل رو ترک کنه به عنوان یه آقای متاهل و متعهد اون خانم تن فروش کارش همینه.مقصر اصلی خیانت ها افراد متاهل هستن چه آقا چه خانم خیانکار،چون اونا بودن که اجازه دادن فرد سوم وارد رابطه اشون بشه.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست خودم نیس واقعا اذیت میشم الانم نزدیک پریودیمه خیلی حساس ترم یعنی شما میگی با این کار بدتر میشه؟

بله زات مرد همینه کلا دور هم جمع میشن شوخیاشونم همینجوریه چند تا کیلیپ تو مجازی نگا میکنه تموم میشه وقتی چیزی نگی بیشتر قربون صدقت میره تا اینکه بهش تذکر بدی اینجوری همه چیز ازت قایم میکنه با خودشون میگن اگه بدونه همسرمگیر میده بدتر میکنن شوهر مثل بچه ها میمونن رفتارشون هر چی میگی نکن بدترش میکنن زبونم لال خیانت نکرده که خودتو ناراحت کنی چند تا فیلم و عکس که تموم میشه میره پی کارش مجازی همینه دیگه

دارم مثال میزنم فکر کن یه خانمی تن فروش هست میاد جلوی همسر شما جلوشو میگیره تنو بدنشو نشون میده لخت، ...

بنظرم این موضوع باید دو طرفه باشه هم زن جلوی خودشو بگیره هم مرد در حد تعادل نه افراط

بله زات مرد همینه کلا دور هم جمع میشن شوخیاشونم همینجوریه چند تا کیلیپ تو مجازی نگا میکنه تموم میشه ...

چقد بده واقعا آدم از اعماق وجودش ناراحت میشه که چرا مگه چی براش کم گذاشتم بنظرم مردا اگه همشون اینجورین موجودات رو مخین

بنظرم این موضوع باید دو طرفه باشه هم زن جلوی خودشو بگیره هم مرد در حد تعادل نه افراط

این حرفتون اصلا درست نیست از نظر من ،شما چه بخواید چه نخواید مرد و زن خونه خراب کن زیاده که دلشون میخواد با افراد متاهل باشن،پس این افراد متاهل هستن که باید مواظب زندگیشون باشن.

چقد بده واقعا آدم از اعماق وجودش ناراحت میشه که چرا مگه چی براش کم گذاشتم بنظرم مردا اگه همشون اینجو ...

بحث کم گزاشتن نیست خواهر من یه نوع سرگرمی شده براشون خودتو اذیت نکن اصلا بهش فکر نکن بروی خودتم نیار اونوخت متوجه میشی که خودشم میزاره کنار وسواس بودن شما بیشتر میکنه کار زشتشو

مرسی خیلی آروم شدم با حرفتون:)🌸

واقعیت هارو گفتم چونکه خودمم اینجوری بودم الکی موضوع بزرگش کردم کارش بد و بدتر شد دیگه کاری به کارش نداشتم به خودم و زندگیم رسیدم نه گفتم گوشی چرا دستته نه چیزی فقط نیازهای خونه و خرید پیشنهاد بریم بیرون خونه کسی اونم تغییر کرد کاراش

واقعیت هارو گفتم چونکه خودمم اینجوری بودم الکی موضوع بزرگش کردم کارش بد و بدتر شد دیگه کاری به کارش ...

من با خودم اینو میگم که حرص میخورم که مثلا شاید تو دنیای واقعیم اینکارارو کنه دور از چشمم این که مجازیه!