2777
2789

مردا اگر بخوان یکاری کنن میکنن 

چ تو حواست باشه چ نه 

اگر بخوان بلاخره ی راهی پیدا میکنن بحثش ب گوشی ختم نمیشه 

از ریشه درسش کن

این کاربری در دست ۳ نفر می باشد.میشه از تنهایی های ما هزار صفحه نوشت...... شاید مهربون ترین آدم این شهر منم:) #آلما

هرچه ب ما کرد خودی کرد همجنس خودمون میرینن ب خودمون 

عیبی یوخ خواهر جوراب بکن لا اونجا یکم...

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکسپلورم خودمممم از ایناس😂😂😂🙄🙄🙄🙊

جایی‌ خوانده بودم که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل می‌دهدو تجربه را زیاد می‌کند. هیچ جا ننوشته‌اند که درد با یک زن، با یک مادر چه می‌‌کند. مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه می‌‌روند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌‌تفاوتی‌ گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز درد چیزی نمی‌روید، و گیسوانی که رقص بر شانه‌های زنانه را به خاطر نمی‌‌آورند. مادرانی بی‌ هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک. هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌‌روند چیزی ننوشته است.
هرچه ب ما کرد خودی کرد همجنس خودمون میرینن ب خودمون  عیبی یوخ خواهر جوراب بکن لا اونجا یکم...

مردام چشم دارن عزیزم،چشمشون‌کور نگاه نکنن اگه میدونن شریک زندگیشون این چیزا رو بد میدونه،همه چیز که تقصیر خانما نیست

وقتی وسواس خرج بدی بدتر میشه زندگیتو الکی تلخ نکن چند تا ویدیو دیگه از خودت سرد میشه اینجوری کلا مدل مردها اینجوریه مطمئن باش تنها شوهر شما اینجوری نیست از دید مردها ویدیو معمولین اینا 

مردام چشم دارن عزیزم،چشمشون‌کور نگاه نکنن اگه میدونن شریک زندگیشون این چیزا رو بد میدونه،همه چیز که ...

اگر در چنین مواقعی دختر برخوردکنه مرده مثلا میخواد چ غلطی بکنه

BTS_JINLOVER• آرمی دو آتیشه از نوع جین لاورش😌🤞💜یکی از زیباترین دعاهایی که شنیدم این بود:«وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن!🌱🙃 کاربری دست دو نفره دوست عزیز!!!😒😑  پ ن : من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم به قول یه اسی ناظمتونم نیستم که هی بگم مودب باش خانمم، شاهزاده وارث نشینم نیستی که حرفت غلط باشه تاییدش کنم پس با من بحث اضافه نکن شده تعلیق بشم ولی قهوه ایت میکنم میرم با کاربری مادرشوهر نداشتم میام !😒😏👊 کانال PDF رمان دارم تو روبیکا هر رمانی از عاشقانه و پلیسی تا بزرگسال و خارجی بهم بگو ایدیشو برات بفرستم : ) ❤️
مردا اگر بخوان یکاری کنن میکنن  چ تو حواست باشه چ نه  اگر بخوان بلاخره ی راهی پیدا میکنن ...

نمی‌دونم چیکار کنم که حساس نشه بدتر میگم اگه تو اینستا میبینه تو خیابونم شاید هیز بازی در بیاره

وقتی وسواس خرج بدی بدتر میشه زندگیتو الکی تلخ نکن چند تا ویدیو دیگه از خودت سرد میشه اینجوری کلا مدل ...

دست خودم نیس واقعا اذیت میشم الانم نزدیک پریودیمه خیلی حساس ترم یعنی شما میگی با این کار بدتر میشه؟