2777
2789
عنوان

شوهرم امروز خیلی منتظز موند

341 بازدید | 10 پست

بچه ها ببینین چیکارکردم با شوهر تنبلم 

امروز بهداشت میخاستم برم هم دکتربچم هم ازمایش خودم خلاصه ناشتاهم بودم ساعت هفت بود به شوهرم گفتم مارو ببر بهداشت خودتم بمون بامن بچه رو نگه دار اول گفت نه کار دارم فلان گفتم کارت باتاخیرم مبتونی انجام بدی من ناشتام شیرم میدم کشش ندارم اصلا ...هواسرده بابچه نمیتونم پیاده برگردم بچه هم مریض اصلا نمیتونیم 

خلاصه اومد ماروبرد خودشم اومد تا ساعت ده طول کشید کارمون و مارو اورد خونه اینم بگم با ارامش میگفتم عمرا قبول میکرد واسه همین همون اول توپیدم بهش که این حرف رو نزن باید میومد اونجا مارو ول نمیکرد و صبر میکرد باید میومد بچرو نگه میداش باید ازنزدیک میدید من چه حالی دارم بچه چقدر بیتاب ومریض باید صبر کنه تا یادبگیره و عادت کنه ونگه توتنها میتونی پس بازم برو ..وقتی میدونه میتونه کارشو ظهرم انجام بده نبایدبمن بگه کار دارم 

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من می گم امروز در خدمت خانواده ای مزدتم میدم .البته بگیر نگیر داره

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

زن و بچه ی خرج و کار و مسئولیت نداره ارجی هم نداره بهترین کارو کرده قرار نیس مردا بچه بیارن ما کوزت بچهاشون بشیم ک 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
دقیقا...من اصلا اینجور کارا رو تنهایی یا با کسی بجز شوهرم انجام نمیدم وظیفشه باید در جریان باش

میدونی بایدبیان تا بفهمن چی میکشی چی رخ داد چی شد 

فقط ازدور نبینن من تازه یک نفع دیگم دلش کارم 

اونم اینکه ازمایشم توبهداشت خیلی کمترشد چون پرونده داشتم فقط بیشترالاف شدم وبهش کفتم اگربیرون میرفتم شاید زودتموم میشد اما خیلی دزمیومد اونم تواین وضع مالی ما خلاصه یکم خوشحالم شد

از آدمهایی که فکرشو نمی‌کردم رودست خوردم