2777
2789

۷تاخوندم خدا به حق امام حسین شفابده توکل کن به خدا من وجود بچمومدیون امام حسینم  بچم۳سالشع ازبچگی گفتن زنده نمیمونه تومورمغزی داشت توی۶ماهگی گفتن زنده نمیمونه اما مونده  حالش خیلی بد بود قرارشدسرشو عمل کنن دکتراگفتن۹۰درصد میمیره  به یه خانوم تومحله قبلی مادرم خیلی پاک وسربه زیره زیاد پیر نیست اما ۴۵ ایناشه ولی اصلا بادیدن چهرش من از بچگی ارامش میگرفتم وقتایی ک با مامانم میرفتیم مسجد ایشونو میدیدم همیشه بهم محبت داشت وبهم شکلات اینا میداد خلاصه ازبچگی خیلی حس خوبی بهش داشتم وهمه محله هم خوبیشومیگن گفتم برای بچم دعا کن رفتم درخونش نشناخت معرفی کردم خودمو بغلم کرد گفتم بچم مریضه براش چله گرفت فقط رفتم بغلش گریه کردم براش دعا خوند باورم نمیشد بچم بعد عمل که بهوش اومد من حالم بد شد خودمم ۲روز بستری بودم بعد ۳ ۴ماه رفتم خونش بابت تشکر درواقع یجور معجزه بود زندگی دوباره بچم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۷تاخوندم خدا به حق امام حسین شفابده توکل کن به خدا من وجود بچمومدیون امام حسینم  بچم۳سالشع ازب ...

ممنونم عزیزدلم.خدارو شکر عزیزم ان شاءالله بچه ت تنش سالم باشه و سایه ات روی سرش باشه همیشه 

💚💚😢

دختر پرسپولیسی ❤️🚩میشه یه صلوات مهمونم کنی ؟ ممنونتم مهربون
2790
2778
2791
2779
2792