2777
2789
عنوان

دستپختم بده🥺🥺

854 بازدید | 40 پست

بچه ها غذا درست میکنم باااینکه همه ی ادویه ها و مواد لازم رو میزنم باز خوشمزه نمیشه .مثلا مرغ درست میکنم اصلا مزه خاصی نمیده .نمیدونم چیکار کنم🥺🥺چرا اخه اینجوری میشه 

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو چطوری درست میکنی

لطفا اگه از مطالبم خوشت اومد یک صلوات یا فاتحه برای پدرم بفرست.ممنونم.  حرفی داشتی اینجا بهم بگو.                                 https://harfeto.timefriend.net/16684506750081

شاید نمیزاری پیاز خوب سرخ شه یا مرغ حتی ادویه هم بابد تفت بخوره بعدم شاید ادویه کم میریزی

همیشه در انتخابمان اشتباه کردیم....! آن که دوستمان داشت را ندیدیم و آن که دوستمان نداشت را پرستیدیم....!
من ماکارانیم خوب نمیشه

من زیاد اشپزی نکردم ولی مثلا ماکارانی درست کردم بد نشد کتلت درست کردم خوب بود. ولی مرغم اصلا خوب نمیشه .با اینکه همه موارد رو رعایت میکنم .

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

بزار جا بیفته

پیاز فراوان خلال ریز کن بعد بزار سرخ بشه یه ذرع سرخ شد فلفل دلمه بریز بعد ادویه و بزار تفت بخوره بعد مرغ بچین توش و نمک بزن زیر شعله رو خیلییی کم کن بعد هویج رو رنده کن بریز و یه قاشق رب انار و دو قاشق رب گوجه.دوتا لیمو عمانی

بعدش نصف لیوان اب جوش

بزار با شعله کم خودش تا نیم ساعت بجوشه زمانی که ابش خواست غلیظ بشه دوباره یه لیوان اب جوش بریز بزار  بپزه اروم و عالی میشه مزش😁

من زیاد اشپزی نکردم ولی مثلا ماکارانی درست کردم بد نشد کتلت درست کردم خوب بود. ولی مرغم اصلا خوب نمی ...

پیاز رو رنده کن بزار روی شعله ی کم تا نرم بشه بعد مرغا رو اضافه کن در قابلمه رو ببند تا خوب مرغ و پیازا سرخ بشن بعد که سرخ شد ادویه ها رو اضاف کن بعد رب ۲ قاشق بزن رب بزار خوب سرخ بشه...بعد فلفل دلمه ی و هویچ بزار زیاد اب نزار جوری بزار که روی مرغا رو بگیره بعد قل که خورد شعله رو کم کن خوب که جا افتاد زعفران دم شده رو اضافه کن

گویند که هر تیره‌شبی را سحری هست⚪️⚪️خدایم کافیست..
مرغ رو چجوری درس میکنی بگو تا یادت بدم

بیین اون روز مرغ رو گذاشتم اول یکی دو ساعت توی زردچوبه و نمک و فلفل. بعد برداشتم گذاشتم سرخ بشه البته دیگه زرد چوبه و فلفل و اینا نزدم دوباره .بعد یهو کلی اب انداخت🥲زیرشو زیاد کردم ی خورده سرخ شد .بعد پیاز هم اضافه کردم با پیاز هم تفت دادم .بعد فلفل دلمه و هویج اضافه کردم با اونا هم ی خورده تفت دادم بعد دارچین هم یه کوچولو ریختم توش بعد دوتا گوجه رنده کردم ریختم روش و یه خورده هم رب اضافه کردم و اب ریختم .گذاشتم بپزه و یه خورده بعد زعفرون دم کشیده هم یه خورده ریختم .رنگش خیلی خوب بودا ولی اصلا مزه خاصی نمیداد🥲

خوب میذاری جا بیفته؟ ادویه و رب رو خوب تفت میدی که رنگ وا کنه و عطرش پخش شه؟ پیاز به اندازه میریزی ...

توضیح دادم .اره کامل پخته بود .