2777
2789
عنوان

دستپختم بده🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 40 پست

شما همه مراحل رو درست پیش رفتی استارتر عزیز 

آیا چاشنی عشق و علاقه رو هم اضافه‌ کردی به غذات؟؟؟

راستی آخر سر لیموترش تازه یا یک قاشق آبلیمو هم بزنی عاليه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرغ رو با یکم زدچوبه بزار ابش جوش أمد و ۲ تا قل خورد .کامل آبشو خالی کن دوباره پیازداغ کن و مرغ رو بریز توش 

با نمک و فلفل و آبغوره و رب و زعفران که آخر اضافه میکنی و آب کم بزار با دمای کم بپزه . خواستی خیلی خوب شه با ۱ تا لیوان آب دم کنی بزار دم کن که حالت بخار پز شه

میتونی پوست پرتقال یا آلو و.... هم استفاده کنی

فقط آخر زعفران بریز 

تو روغن پیاز داغت کره هم بزن

فلفل دلمه و پاپریکا هم که عالیه

من آبلیمو تو مرغ دوست ندارم 

اولش یکم آبغوره میزنم

خدایا مرا آن ده که آن به   
توضیح دادم .اره کامل پخته بود .

من اینجوری مرغو درست میکنم

خود مرغ خامو سرخ میکنم تا جایی که دو طرفش طلایی شه و بعد میذارم کنار

پیاز رنده میکنم (اگه دوست داشتی میتونی خلالی کنی) بعد سرخ میکنم و بهش رب و ادویه ها رو میزنم و تفت میدم تا رنگ رب باز شه و ادویه ها عطرشون در بیاد

بعد مرغا رو میچینیم تو همین مخلوط... آب جوشیده میریزم و پیچشو میارم بالا تا چندتا قل بزنه...

بعدش پیچو کم میکنم، فلفل دلمه ای رو چندتا حلقه بزرگ میزنم میندازم تو آبش، نمکم میزنم و درشو میبندم تا بمونه حداقل یک ساعت جا بیفته...هرچی بیشتر بمونه بهتره

فلفل دلمه ریختم .میگم نکنه ب خاطر اینکه فقط مرغارو توی زردچوبه و فلفل گذاشتم ۲ ساعت موند و همونجوری ...

منهم اینکارو میکنم،اول مرغارو با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین مزه دار میکنم،می‌گذارم قشنگ سرخ بشوند،بعد پیاز سرخ میکنم با فلفل دلمه و هویج تفت میدم و دوباره ادویه هم میریزم،گاهی پودر عصاره مرغ هم میریزم،رب گوجه که حسابی سرخ شد،مرغارو دوباره اضافه میکنم و آب در حدی که روشو بگیره با آلو بخارا می‌گذارم با شعله کم جا بیفته،وقتی غلیظ شد آمادست.گاهی زعفران هم داشته باشم میریزم

کاربری سال96هستم❤️ممنون میشم دوستان لطفا منو دعا کنید.❤️
پیاز برای مثلا ۵ تا تیکه چقدر بریزم؟پیازمون تموم شده بود یه دونه پیاز مثلا اندازه تخم مرغ بود اونو ر ...

خیلی کم ریختی یه پیاز درشت

اصلااا تو پیاز ریختن خسیس نباش😂😐هرچقد بریزی غذا بهتر میشه

بیین اون روز مرغ رو گذاشتم اول یکی دو ساعت توی زردچوبه و نمک و فلفل. بعد برداشتم گذاشتم سرخ بشه البت ...

توی مرغ اصلا دارچین نمیزنن. بزار مرغت یه قل بزنه آبش رو خالی کن  بعدش با آب تمیز بشورش 

تو تابه روغن و کمی کره بریز و مرغ ها رو بچین تو‌تابه ، کمی نمک و فلفل سیاه و مقدار کمی اویشن و یه مقدار کمی پودر سیر بزن و در تابه رو ببند شعله متوسط بزار حسابی سرخ بشه بعدش پشت رو کن اونطرفش سرخ شه .‌‌‌‌‌‌وقتی مرغ ها طلایی رنگ شد ، پیاز رنده کن و داخل همون روغن تفت بده و خیلی کم زردچوبه بریز و یه قاشق رب ، مقداری آب جوش به سس داخل تابه اضافه کن وقتی به قل اومد مرغ ها رو بچین داخلش و یه خورده آب نارنج یا آبغوره اضافه کن اگه فلفل دلمه ای هم داشتی اضافه کنی بهتره و بزار سی و پنج تا چهل دقیقه با شعله کم بپزه. آب مرغ که کم شد مرغت آماده شده . در ضمن اونقدری آب بریز که روی مرغت رو بگیره . بهت قول میدم نه بو میده نه چیزی ، خیلی خوشمزه میشه 

خیلی کم ریختی یه پیاز درشت اصلااا تو پیاز ریختن خسیس نباش😂😐هرچقد بریزی غذا بهتر میشه

آره راس میگی 

منم اولا پیاز زیاد نمیزدم خودم خوشم نمیومد احساس می‌کردم اونی که باید باشه نیست 

تازگیا یه پیاز بزرگ رنده میزنم و مرغمو درست میکنم 

چیز دیگه ای هم به جز ادویه نمیزنم نه فلفل دلمه نه هویج خیلی خوب میشه 

عزیزم من تازه ازدواج کردم و همه غذا ها واسم اولین باره که درست میکنم .

مرغ رو این مدلی که میگم درست کن هم خیلیییی خوشمزه میشه هم راحته .

اول زعفرون رو قشنگ بمال به تیکه های مرغ و بزار  سرخ بشه.

تا زمانی که مرغا سرخ میشن 

توی یه قابلمه پیاز رو ریز خورد کن(پیاز زیاد)بعد بزار سرخ بشن .

به پیاز نمک و فلفل قرمز و فلفل سیاه و پودر سیر یاسیرخوردشده وزردچوبه و زعفران بزن .

بعدش که پیازا  سرخ شدن رب رو بهش اضافه کن و یه تفت بده و مرغا رو بچین تو قابلمه پیازا و آب بریز و بزار بپزه و آب مرغ حسابی کشیده بشه .

سس مرغ رو از ته قابلمه بردار و بریز رو مرغا وتمام

❤️زندگی با توو چقدر قشنگه خووبِ من❤️(👫🏡)