2777
2789
عنوان

اینترنت و سرچ و بارداری

296 بازدید | 25 پست

بچه ها اومدم به همتون بگم توی بارداری هرجاییتون درد گرفت و دیدید تمومی نداره فقط و فقط و فقط برید دکتر

اصلا و ابدا سرچ نکنید

واقعا باخودتون قرار بذارید که نرید

من درد داشتم کتف و گردن و سمت چپ بدنم از استرس این که نکنه خارج رحم باشه گریه امان نمیداد حرف بزنم

ولی خدارو صدهزار مرتبه شکر سونو واژینال و شکم دادم داخل رحم بود

خواستم بگم وقتی به دکتراهم میگی کلا دعوات میکنن

واقعا استرس میده انترنت

سرچ نکنیییییید

موافقم دقیقامن اوایل بارداری خیلی استرس داشتم همشم تونت سرچ میکنم از کاه کوه مینوشت بااینک‌شکرخدا تا ...

خداروشکر

من امشب از سونو اومدم

انقد این قضیه سرچ رفت رو مخم ک گفتم حتما بهتون خبر بدم نکنید

بخدا ب خودتو بچه ظلم میکنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خوبین ، من پنج روز از پریودیم گذشته ، و حدود دو سه هفته پیش لکه بینی داشتم که دکتر استراحت مطلق بهم داد و رفع شد ، الانم چند روزه مکرر ترشح سفید و بدون بو دارم ، خیلی خسته ام همش دوس دارم بخوابم ، امروز هم کمر درد و پهلو درد دارم پهلوی راستم درد میکنه نمیدونم تخمدانمه یا چی

امروز بی بی چک زدم همون لحظه هاله درومد که واضح هم بود ، اما کم کم حدود پنج تا ده دقیقه هی کمرنگ و کمرنگ تر شد ، الان خیییییلی کمرنگه

تجربه مشابه من دارید که بی بی چکتون بعد چند دقیقه هاله ش ازبین بره‌؟؟؟؟

الان عکس بی بی چکو میذارم 

سلام خوبین ، من پنج روز از پریودیم گذشته ، و حدود دو سه هفته پیش لکه بینی داشتم که دکتر استراحت مطلق ...

خب برو آزمایش خون بده خیال خودتو راحت بکن بهتره که

اینجوری دو به شک

ببین روی کاغذ بیبی چک نوشته فک نکنم باردار باشی یا بذار چندروز دگ بیبی بزن یا برو ازمایش خون

چند هفتته عزیزم ؟ من با پریود ۶ هفتمه ولی با سونو که پریروز رعتم ۴ هفته نشون داد هنوز قلب نداره بنظرت مشکلی هست ؟ تا ۶ هفته تشکیل میشه قلبش ؟

ننوشتم فردا ک گفتم برو ازمایش بده کلا

ممنون از راهنماییت❤

اما منم ننوشتم که آزمایش نمیدم ، میخواستم ببینم اون هاله رو بقیه هم دیدن یا خیر ، یا اینکه کسی تجربشو داشته که مثبت بشه بعد کم کم کمرنگ تر بشه 

نگفتم آزمایش نمیدم ، سوالم یچیز دیگه بود 

شنبه به امید خدا آزمایش میدم

این همون دقایق اوله که واضح بود

عزیزم یه بیبی چک دیگه از همین مارک بزن اگر اونم هاله انداخت که مبارکه، چون متاسفانه این بیبی چک ها گاهی مثبت کاذب هم داره

خدایا چنان کن سرانجام کار / که تو خشنود باشی و ما رستگار
عزیزم فردا جمعه س

ی دونه دیگم فردا بزن ببین چی میشه.بعد شنبه برو ازمایش

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم