2777
2789
عنوان

اینترنت و سرچ و بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست
چند هفتته عزیزم ؟ من با پریود ۶ هفتمه ولی با سونو که پریروز رعتم ۴ هفته نشون داد هنوز قلب نداره بنظر ...

عشقم همین الان نوشتم فقد از دکتر بپرسید ک حالتونو خوب کنه واقعا اینجا حرفا معلوم نیست از کجا میان

من الان از سونو اومدم گفتن ۶هفته هم نشون میده

ولی من میذارم ۸هفته ای ک دکترم گفته میرم

عشقم همین الان نوشتم فقد از دکتر بپرسید ک حالتونو خوب کنه واقعا اینجا حرفا معلوم نیست از کجا میان م ...

قلبش تشکیل شده بود ؟ . اتفاقا دکتر من برعکسه همش بهم استرس میده یجوری میگه انگار تشکیل نشدن قلب تو ۴ هفتگی خیلی مشکل بزرگیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبش تشکیل شده بود ؟ . اتفاقا دکتر من برعکسه همش بهم استرس میده یجوری میگه انگار تشکیل نشدن قلب تو ۴ ...

۴هفته؟

دکترتو عوض کن

من ۵هفته و ۴روزمه گفتن هفته دگ ک میشی ۶هفته بیا قلب تشکیل میشه

منم نمیخام برم

دکتر مامام گفت ۲۲اسفند میشی ۸هفته برو بهتره

توعم اگ ۴هفته ای واقعا زوده

اسید فولیک بخور

۴هفته؟ دکترتو عوض کن من ۵هفته و ۴روزمه گفتن هفته دگ ک میشی ۶هفته بیا قلب تشکیل میشه منم نمیخام بر ...

اصلا خدا این بچه رو دوباره بهم برگردوند هفته پیش که بتا دادم دو بار طی دو روز اومده بود پایین دکتر گفت حتما تا دوشنبه میوفته . منم همش منتظر لکه بینی و سقط بودم . بعد نیوفتاد دوشنبه سر خود رفتم بتا دادم دیدم اومده بالا ۱۰۰۰ سونو گفت نگران نباش نمیوفته خودشم ۴ هفتته قلب تشکیل نشده هنوز . 

بعد به دکتر نشون دادم گفت تو که ۶ هفتته رشد بچه ضعیفه چرا هم بتات پایینه هم سونو هفتتو کم نشون داده .یه درصد احتمال نمیده لقاح دیر باشه یا دیر به رحم چسبیده باشه . 

اصلا خدا این بچه رو دوباره بهم برگردوند هفته پیش که بتا دادم دو بار طی دو روز اومده بود پایین دکتر گ ...

بنظرم دکترتم عوض کنی بد نیست

من امشب فهمیدم خدا هربچه ای رو بخاد با بدترین چیزا هم نگه میداره

خانومه اونجا میگفت من ۳ماه اول ی بار خونریزی کردم ولی نیوفتاد ۸ماهه بود

یکی دگ گفت دخترخالش از اول تا ۹ماهگی کلا خونریزی داشته اما بچش صحیح و سالمه

خلاصه فقط دعا کنید پیش خدا

و دکترتم ی جا دگ برو ببین چطوره

اصلا خدا این بچه رو دوباره بهم برگردوند هفته پیش که بتا دادم دو بار طی دو روز اومده بود پایین دکتر گ ...

وای دکتر منم همینجور بود 

دیوونه کردم از بس فرستادم بتا رو تکرار کنم و گفت توی سونو به ۶ هفته نمیخوره و کوچیکتره دو هفته.

منم همش منتظر سقط بودم از بس بهم استرس داد

ولی الان ۸ هفته و ۴ روزم شده بدون یه لکه بینی. وایسادم ۹ هفته تموم شد برم سونو. 

بی بی زدی؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم