2777
2789
عنوان

حق دارم ازش ناراحت باشم؟

203 بازدید | 15 پست

امشب خونه نامزدم بودم مهموناشونم زیاد بود من تو اشپزخونه بودم متوجه شدم رفته یکی از دوستاش اومده دنبالش یهویی رفته

بعد گفتم چرا از من حدافظی نکردی رفتی 

گفتش نخواستم مهمونا بدونن میرم بد شه

ولی من واقعا بهم برخورد کارش

بنظرتون حق داشتم؟

ول‌کن حالا خداحافظی نکرد که نکرد جقدر سخت میگیرین

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا میای اینجا این چیزا رو مطرح میکنی .هزاران نفر هستن با عقاید و نظر مختلف که. ممکنه با حرفاشون .............خودت عاقل باش و پخته رفتار کن و با خوبی و در ارامش حرفتو به شوهرت بگو  .

چرا میای نظر بقیه رو میپرسی ؟

با این حساسیت همش اوغات تلخی درستمیکنی و زندگیتو خراب میکنی

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

صد در صد حق داری چون هیچی مهم تر ازین نیست که تورو در جریان بزاره می‌تونست یجوری بهت بگه که بقیه نفهمن ولی به هر دلیلی نگفته تو باهاش بد حرف نزن قهر و دعوا و اینام نکن بشین بگو با مسالمت که من عاشقتم ولی ازین رفتار کلا خوشم نمیاد اگه این احترام رو برای من قائل بشی پیش من خیلی ارزش داره و این حرفا