2777
2789
عنوان

زن بابا

736 بازدید | 27 پست

بچها من مادرم فوت شد زمانی که مجرد بودم و بابام بعد سال مامانم زن میخاست و ماهم براش زن گرفتیم فقط من دختر مجرد خونه بودموهمه بهش گفتن بزار دختر کوچولوت هم عروسی کنه بعد زن بگیر ولی قبول نکرد ولی من  قبول کردم بابام زن بگیره و پا رودلم گزاشتم و اصلا دوست نداشتم و بعد من اون موقع همش سرکار بودمو با دوستام بیرون بودم تایمی هم ک خونه بودم از اتاقم بیرون نمیومدم و ولی همیشه احترام زنشو دارم و بعد یکسال از ازدواج بابام منم اومدم خونه خودمو ازدواج کردم حالا بابام دست از سرم بر نمیداره میخاد هر روز منو ببینه و رفت و امد کنه با زنش میادم همیشه هیچ وقت تنها نمیاد منم احترام میزارم ولی دوسشون ندارم 

حتی بابامم دوست ندارم

روم نمیشه بگم بدمم میاددد نیایددددد🥲🥲🥲

در وا نکن پس آیفون تصویری به چه دردی میخوره

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

وا چرا بدت میاد.کرم داریا

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به زنه عادت نداره دلش می خواد پیش خانوادش باشه به اون یکی بچه ها هم میره خونشون؟

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

نه چون مامانم بشدت شوهریه، و شوهرش از ما خوشش نمیاد ،نه نمیان.تازه منم نمیرم  برم چیکار کنم ،و ...

والا منم نمیرمم مگه اینکه مشکل داشته باشم مجبور باشم وگرنه اصلااا نمیرممم