2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 121 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگاه مردم.بچم.خانوادم.بار زندگی به دوش کشیدن

سخت خییییلی سخت

اما ببین مشکلی ک داری ارزششو داره ک طلاق بگیری؟

اگر واقعا راهی نداره جدا شو در غیر اینصورت جداییی خیلی سخته حتی با ماشینو خونه

سختترین قسمتش بچته

مسئولیت سنگینی میکفته رو دوشت

بنظر من زندگی بعد طلاق چه ثروتمند چه فقیر چه خونه دار چه بدون خونه بخاطر اینکه یهویی از دلبستگی رها ...

اووهووک ۹۷ درصد ؟؟؟؟؟؟؟از کجا اومده این آمار ؟؟؟؟

خیلی شرم اوره ک هیچکس حریف زبانمون نباشه😉افتخار اینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه🤞.....یادت باش دری ک خدا برات باز میکنه بنده خدا نمیتونه ب روت ب
نمیدونم چجوری بودکه کارخدا سالم مونده بودم🤦‍♀️ماشینش بهم دادرفیق باز وعوضی وکثیف بود🥲🥲توچرا داری ...

من چند باری لاپایی داشتم تو در چه حد بود؟

دخالت خونواده ها باعث اختلاف شده و اونم کینه کرده ولج کرده نمیخاد درست بشه داریم جدا میشیم 

مهریه ات چقدرربود ماشینش چی بود

من ماشینش زده اسم مادرش

خدایا من فقط تو را دارم به خودت توکل کردم نا امیدم نکن💫💫

طلاق نگیز..طلاق اتفاقا اون دختره خوشحال میشن و شوهرت هم میره یکی دیگه رو میگیره و اینجا تو آسیب میبینی..با طلاق تنبیهش نکن..مهریه ات رو خواستی بذاری اجرا بذار خونه بگیر و غیره اما طلاق نگیر 

پررو بمن چند روز پیش توی شوخی گفت ولی هیچکی تو نمیشه😐منم میخوام بهش خیانت کنم.اول شنبه سند خونه بزن ...

بگو ولی تو برای من انداره هیچکس هم ارزشی نداری .... 

گلم شخصیت خودتو بخاطره اشتباهش نیار پایین ... ولش کن اگه قرار  باشه هر کسی بره دنبال خیانت ک پس تکلیف بچه چی میشع ؟؟؟ روحیه اش آسیب میبینه ‌... اونم توو سن کم ... ولش کن خودتو بچه اتو قربانی بی عقلی های اون نکن اگه میخوای تلافی کنی با زبون بچزون 

نشون بده خاطر خواه داری ولی به کسی محل نمیدی 

نشون بده میتونی ولی نمیکنی برای بچه ات 

نشون بده همه دنبالتن 

ولی توو ظاهر قضیه.....

فقط خدا و دیگر هیچ ....