2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 121 پست
فکر میکنی.من بعد جدایی اینقدر دلتنگ میشدممممم که نگوووو با اینکه زندگی شادی هم نداشتیم..دلم حتی برای ...

اه اه من عمرا دلم تنگ بشه🤢

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی میگه مرض دارم چیزی کم ندارم توی زندگی

وا ..... این ک نشد جواب ...

به زندگیت یه تنوع بده با یه خط نا آشنا بهش پیام بده خودتو یکی دیگه معرفی کن دوباره عاشقش کن ‌‌‌‌.... بزار بفهمه عشقش تو خونه کنارشه با هیجان ‌‌‌ الکی بیرون دنبال هیجان های پسر بچه های ۱۸ ساله نباشه 

یا میتونی بع بزرگترش بگو بترسونش 

طلاق و بزار آخر 

فقط خدا و دیگر هیچ ....
وا ..... این ک نشد جواب ... به زندگیت یه تنوع بده با یه خط نا آشنا بهش پیام بده خودتو یکی دیگه معرف ...

وای ولم کن من واس این الاغ همه جور اسباب هیجان فراهم کرده بودم آخرم رف ب ی کوتوله دماغ گنده التماس کرد جوابشو بده.بره گمشه حتی اگ بمونم دیگ محل سگم بهش نمیدم زر بزنه از خونم میندازمش بیرون

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
من جدا بشم یکروزم نمیرم خونه بابام.

خوش بحالت..مم هفت سال منت گذاشتن سزم هر روز گفتن رایگان میخوری و میخوابی تو خونه ما..هر روز گفتند مخارج بده.گفننو پول اجاره اتاقی که توش زندگی میکنی رو ازت نمیگیریم..پشت سرم حرف زدند که تو نمیخوای ازدواج کنی چون با پسرها هر روز با یکی میری میگردی در حالیکه خدا شاهده من اگه با کسی بودم چهار سال فقط فقط با یکنفر بودم..

آب حمام. و میگفتن زیاد استفاده کردی چیزی خونه گم میشد میگفتن نکنه تو برداشتی وااای خیلی آزارم دادن

دلایلت چیه عزیزم ؟

نمیدونم کی مقصر بود خیلی کتکم میزد یروز ا خونه فرار کردم رفتم شهر خودمون دو روز بدش مهرمو گذاشتم اجرا اموالش توقیف زدم وکیل گرفت ک توافق کنیم ۱۰۰تومن بدم جدایم قبول کردم بدش هی اصرار ک برگرد برگشتم با خواهرش بازیم دادن اموالش زد بنام کس دیگ رفت درخواست طلاق داد الانم اوضاع مالیم روحیم خیلی بده اثاتمو آوردم ولی گوشیم وسایل شخصی حتا لباسامو ازم گرفت

مجدد ازدواج کردی بعد چندوقت  منم دارم تو عقد جدا میشم

من تازه جداشدم یه ماه نشده خداروشکر که زودفهمیدی عزیزم😍

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
وای ولم کن من واس این الاغ همه جور اسباب هیجان فراهم کرده بودم آخرم رف ب ی کوتوله دماغ گنده التماس ک ...

اوه پس اگه ازش تا این حد بدت میاد همینکار کن 

به عنوان مادر بچه فقط بمون

فقط خدا و دیگر هیچ ....
خوش بحالت..مم هفت سال منت گذاشتن سزم هر روز گفتن رایگان میخوری و میخوابی تو خونه ما..هر روز گفتند مخ ...

وای الهی بمیرم برات چه خانواده ای داری.نه خانواده من اصلا اینجوری نیستن من تحمل ترحم فقط ندارم 

وای ولم کن من واس این الاغ همه جور اسباب هیجان فراهم کرده بودم آخرم رف ب ی کوتوله دماغ گنده التماس ک ...

میدونی الان اومدی اینجا که ما بگیم طلاق بگیر ..زوری میخواس هی بدیهاش رو بگی..تاییدیه میخوای..و قصدته روی اون رو کم کنی و با طلاق مثلا انتقام ازش بگیری و بهش بفهمونی که ببین چه کسی رو از دست دادی ..

ولی با انتقام این مدلی خودت آسیب میبینی 

اوه پس اگه ازش تا این حد بدت میاد همینکار کن  به عنوان مادر بچه فقط بمون

عکسمو بذارم؟ببینی چیزی کم ندارم.امروز دختررو دیدم بقران تا سرشونه من بود کلی لحجه داشت و هیچی صورتش خوب نبود فقط چشماش در حد معمول خوب بود بعد این گاو منو داره التماس اینا میکنه.دختره بعده قرار با من سوار ماشین دوس پسرش شد.یعنی همزمان با چند نفر بوده

میدونی الان اومدی اینجا که ما بگیم طلاق بگیر ..زوری میخواس هی بدیهاش رو بگی..تاییدیه میخوای..و قصدته ...

نه من اول میرم مشاوره

مهربه گرفتی  باکره بودی من رابطع داشتم البته کامل ن اللن میترسم

توافقی بودنامه نگرفتی مگه از پزشکی قانونی؟باکره بودم البته منم ازاسترس میخواستم خفه شم🥲

خدایاهرکسی که این امضارومیخونه همین الان یهویی اون اتفاقی که ازته دلش آرزوداره بیوفته واسش🙏
وای الهی بمیرم برات چه خانواده ای داری.نه خانواده من اصلا اینجوری نیستن من تحمل ترحم فقط ندارم 

الان هفت روزه خونه خودم هستم.قبل اومدن بیرون از خونه و اومدن خونه خودم کتکم زدن فحشم دادن بهم گفتند ج...ن...د...ه ..البته بابا اینکارو کرد و مامان هم البته از قبل بابا رو تحریک کرده بود و هی از قبل پیش بابا گفته بود باران دوس پسر داره و بابا رو با من بد کرده بود

.

الان مامان میگه یه سر بیا خونه ما سر بزن و من اصلا دلم نمیخواد برم