2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1775 بازدید | 121 پست
منم عقد بودم جداشدم گوربابای نگاه مردم البته اگه میشه زندگی کنی جدانشوبه خاطربچت🥲

مجدد ازدواج کردی بعد چندوقت 

منم دارم تو عقد جدا میشم 

خدایا من فقط تو را دارم به خودت توکل کردم نا امیدم نکن💫💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب موندن با همچین آدمی اصلا جایز نیست 

اگ بمونم باید کلا نبینمش.فقط ب بچم برسم ولی آخه آدم با همچین کسی پیر بشه؟

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
بخدا اینبار مچشو حین رابطه میگیرم.کثافته لجن حرومزاده رو

متاسفانه زمونه خیلی بد شده خیانت هم خیلی زیاد شده خودمم خیانت دیدم و اطرافم یه چیزایی شنیدم که باورش سخته برام....اگه فکر می‌کنی زندگیت خیلی بده تاپیک های منو نگاه کنی میفهمی من تو جهنمم برام دعا کن منم خلاص بشم

بنظرم دلایلم کافی و منطقی نبودن..باید میموندم و اشتباه کردم . زمان کاری زیادشون..تنهایی زیادم دا ...

منم دلم بچه میخواد..پیر شدم دیگه...ای خدا ادم قحط بود که یه مرد نازا قسمتم کردی...اگه یه درصد خانواده ام حمایتم میکردن همون ۲۰ سالگی که فهمیدم جدا میشدم

متاسفانه زمونه خیلی بد شده خیانت هم خیلی زیاد شده خودمم خیانت دیدم و اطرافم یه چیزایی شنیدم که باورش ...

بمیرم برات چقدر ما خانما مظلومیم.کدوم شهری؟

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
آره تازه یک ماه و نیم از خونم اومدم بیرون خیلی سخت میگذره خیلی دلم واسش تنگ میشه 

دلت تنگ میشه؟؟پس حتما خیلی اذیتت نکرده من اگ برم یک ثانیه دلم تنگ نمیشه

همون بچه دار نشدنش کافی بوده که جدا بشی..اصلا پشیمون نباش..کاش منم وقتی جوون تر بودم جدا میشدم .به پ ...

اخه خیلی سختی کشیدم البته اشتباه اصلی من بعد جدایی برگشت به خانه پدرمادرم بود.بیشترین فشار روحی از سمت خانواده بهم وارد شد و اذیتم کردن الان بعد از هفت سال خونه گرفتم و اینقدر حالم بهتررررر شده که نگو.. اگه حدا شدید بنظر من اگه شرایط،خونه مامان اینا خونه بیاین پیششون در غیر اینصورت تنها ک مستقل زندگی کنید اما در هر صورت من زیاد موافق طلاق نیستم 

خدانکنه عزیزم من کرج هستم 

اها پس هیچی گفتم شاید همشهری باشیم دوست بشیم درددل کنیم.

دلت تنگ میشه؟؟پس حتما خیلی اذیتت نکرده من اگ برم یک ثانیه دلم تنگ نمیشه

فکر میکنی.من بعد جدایی اینقدر دلتنگ میشدممممم که نگوووو با اینکه زندگی شادی هم نداشتیم..دلم حتی برای صداش برای بوی لباس هاش تنگ میشد 

اخه خیلی سختی کشیدم البته اشتباه اصلی من بعد جدایی برگشت به خانه پدرمادرم بود.بیشترین فشار روحی از س ...

من جدا بشم یکروزم نمیرم خونه بابام.