2777
2789

سلام دوستان یکی از اقواممون دوتا بچه داره یکیش حدودا ۱۰ساله یکی ام‌کلاس اول چند وقت پیش بچه ی بزرگتر از عصبانیت میره لب پنجره و میگه میخام خودمو پرت کنم پایین البته اینکارو‌نکرده اون یکی ام چند روز پیش با خواهرش دعواش میشه میره روی کابینتی که کنار پنجرست میگه میخوام‌خودمو بندازم پایین کلاس اوله و پسر بچست بنظرتون این یه رفتار غیر طبیعیه ؟آیا بچه ای دیدین که این رفتارو‌کرده باشع؟

بله بچه کوچیک چند وقت پیش خودشو حلق آویز کرده. حتما ببریدش مشاور کودک چون بچه ها تصوری از مرگ ندارن و براشون بشدت ترسناکه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ندیدم بنظرم یه مشکلی هست ببریدشون مشاوره 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

این چیزا هیچ وقت به ذهن یک بچه خطور نمیکنند احتمالا کسی جلوش همچین کاری رو انجام داده یا همچین حرفی رو زده

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

جو خونشون حتما خوب نیست محبت وتوجه ازپدرومادر نمیبینن اینجوری ان باید ببرن مشاور کودکان هرچه سریع تر و تنها شون نذارن محبتشون بیشتر کنن

مآمآنــ کوچولوی کوچولومم🥺🥹🫶🏻 پیج کاری: tattoo_lady.alsaedi پیج خدم: parastw. 81فالـو کنید🫶🏻🌱دورگه ایرانیـ وعراقیـ😌🤝🏻🇮🇷🇮🇶  دیپلم مدیریت خانواده👩🏻‍🎓،بدنساز🏋️‍♀️دارای مدرک بین المللی میکروبلیدینگ🇱🇷         ⫷ روی هدفم تمرکز میکنم آدما فقد وقتمو میگیرن🧷

آره چند روز پیش دختر منم گفت خودمو از تراس میندازم پایین بعد رفت تو تراس ولی یادش نبود چند وقت پیش توری زدیم تراسو بستیم 

خیلی با من کل کل میکنه منم دعواش میکنم تازه زایمان کردم اعصابم خورده

۱۲ سالشه

یادمه وقتی بچه بودم وقتایی که با مامانم دعوا میکردم میرفتم وسایلامو میریختم تو یه پارچه، بقچش میکردم هی بلند بلند میگفتم من از این خونه میررررررم،اونوقت به در حیاط نرسیده برمیگشتم 

مامانمم به هیچ جاش نبود، پوکر فیس نیگام میکرد 🥲 

تو بچگی اوج قاطی کردنم این بود

یادمه وقتی بچه بودم وقتایی که با مامانم دعوا میکردم میرفتم وسایلامو میریختم تو یه پارچه، بقچش میکردم ...

واییی یاده خودم افتادم من وسایلمو میریختم تو ساک پتویی خخخخ میرفتم دم حیاط مینشستم تا یکی بیاد دنبالم کسیم نمیومدخودم برمیگشتم توخونه🤦😐

بی صبرانه منتظر بغل کردنتم فندق قشنگم🥺🧿😍