2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 23 پست
یعنی در حد روز اول زشت شد باز ؟ یا ازون موقع بهتره؟ من هنوز کچ هم برنداشتم ولی نق میزنم😐🤣

ن یکم بهتره ولی بازم بهم نمیاد . با گچ بینیم خوکی بود بزداری خیلی میخوره تو ذوقت قشنگ من اون لحظه میخواستم دق کنم⁦ಠ_ಠ⁩😂 حالا سه هفته گذشته یکم از روزی که گچو برداشتم بهتر شده ولی حس میکنم بینی قبلیم بهتر بود بیشتر بهم میومد😕 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااای خدا منو به شک انداختی....موندم بین دوراهی یک قوز کوچیک داره

اصلا سمتش نرو که پشیمونی داره . من بدون ارایش خوشگلم ولی آرایش میکنم لنز میزارم به حدی زشت میشم که بخدا دلم میخواد همون لحظه گریه کنم خیلی حس بدیه خیلییییییی بعضی وقتا قلبم درد میگیره از این حماقتی که کردم

اصلا سمتش نرو که پشیمونی داره . من بدون ارایش خوشگلم ولی آرایش میکنم لنز میزارم به حدی زشت میشم که ب ...

وااای..ممنون جواب دادی...بهترین ها نصیب تون.....ممنون میشم بگین بینی تون استخوانی بود یا گوشتی؟کجا عمل کردین

وااای..ممنون جواب دادی...بهترین ها نصیب تون.....ممنون میشم بگین بینی تون استخوانی بود یا گوشتی؟کجا ع ...

گوشتی بود ن کجه ن زیادی سر بالا اصن سربالا هم نیس هیچ مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا رو صورتم بعضی وقتا اصلا نمیشینه مخصوصا با لنز و ارایش افتضاح میشم . یزد عمل کردم دکتر دهقان دکتر خوبیه خدایی . من بینی نیمه فانتزی میخواستم و نوک تیز!!!!! اگه به حرفم گوش داده بود خودکشی میکردم . خداروشکر اصلا به حرفم گوش نداد و تقریباً طبیعی عمل کرده ولی نمیدونم چرا با ارایش و مخصوصا لنز خیلی بد میشم بدون ارایش فقط خوشگلم :/

گوشتی بود ن کجه ن زیادی سر بالا اصن سربالا هم نیس هیچ مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا رو صورتم بعضی وقتا ...

ممنون عزیزم از جواب تون ...انشالله به زودی جا بیفته و خوشگل بشه همونی که میخای