2777
2789
عنوان

عمل بینی

558 بازدید | 23 پست

بینیم روز به روز داره خوشگل تر میشه اولش که گچ بینیم برداشتن تو اینه نگا کردم شوک خیلی بزرگی بهم وارد شد میخواستم دق کنم الان بعد چند روز خیلی خوب شده و بهتر هم میشه 😍 واقعا خداروشکر که همونجوری نموند داشتم دیوونه میشدم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
.
0
0%
.
1
100%

خداروشکر

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

توروخدا بیا منو دلداری بده 😭من دیرپوز عمل کردم دماغم دو‌برابر قبل شده افتضاحه😭دکتر گفته بود گوشتی با پوست ضخیمی یه سایز تغییر میکنی و پره هامم گف دست نمیزنه دارم دق میکنم نکنه از قبل هم بزرگتر شه😭

توروخدا بیا منو دلداری بده 😭من دیرپوز عمل کردم دماغم دو‌برابر قبل شده افتضاحه😭دکتر گفته بود گوشتی ...

ن درست میشه عزیزم منم اولش خیلیییی زشت شده بودم اصن میخواستم دق کنم گچ بینیمو برداشت گفت حالا برو بینیتو نگا کن وااای خودمو دیدم قلبم وایساد ولی الان بهتر شده چسب بینیمو زد چند روز بعدش رفتم دوباره برام عوض کنه خیلی خوب شده بودم الان دوباره زشت شدم نمیدونم چرا اینجوری میشه با چسب خیلی خوبم بدون چسب زشت میشم ولی خب میگن این چیزا طبیعیه باید حداقل 6 ماه بگذره 

ن درست میشه عزیزم منم اولش خیلیییی زشت شده بودم اصن میخواستم دق کنم گچ بینیمو برداشت گفت حالا برو بی ...

یعنی در حد روز اول زشت شد باز ؟ یا ازون موقع بهتره؟ من هنوز کچ هم برنداشتم ولی نق میزنم😐🤣